Sabah bir uyandım dışarıda 50 cm kar var. Vay be gece ne yağmış vuhuuuuu. Demek isterdim ama taş çatlar 5cm kar var. O da yagmasa olurmuş ama neyse.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 27, 2022 at 6:13 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sabah bir uyandım dışarıda 50 cm kar var. Vay be gece ne yağmış vuhuuuuu. Demek isterdim ama taş çatlar 5cm kar var. O da yagmasa olurmuş ama neyse.
Oraya yakın olarak 20 dakika doğundayım sultançifliğinde yer yer 25 30 cm kar var hocam tam sınır demekki sultangazi.
-
Nasip kısmet her zaman yağmıyor.
-
Bu gözler Darlık köyünde, araç termometresinde sabaha karşı -11’i gördü.
-
Buraya bir Efsane hem de Mart Efsanesi bırakalım
/scatisma2::341
12 Mart 2022 Kuzey Yarım kürede buz ve kar örtüsü
forum.havaforum.com/attachment/153012/
12 Mart 2022 Asya/Avrupa Kıtasında buz ve kar örtüsü
Bu sene Avrupa iyi sistem alamadı. Bu da bize yaradı.
-
YouTube kaliteyi baya bozmuş ama olsun
Aybar Hatırası uzays3271653126
-
Hava kap karanlık
-
Üsküdar kuvvetli yağış alıyor
-
Konumumda uzun süredir böyle uzun buz sarkıtları görmüyordum öyle söyleleyim siz anlayın.
-
Kucukcekmece sistemin kaybedeni oldu. Yerde 1 cm kar yoktur suan
-
Oraya yakın olarak 20 dakika doğundayım sultançifliğinde yer yer 25 30 cm kar var hocam tam sınır demekki sultangazi.
Fotoğrafları görüyorum hocam. 50 cm geçen yerler var. Yarısını alsam bile üzülmezdim. O kadar çok evham yapıldı ki beklentiyi yükseltip sistemi bekledim. Sonuç hüsran
-
Eğer ki yağış şartlarını düzeltebilirsek bizim adımıza yeniden bizi mutlu edecek bir sistem daha yaşayabiliriz.
-
Herkese günaydın arkadaşlar. Ümraniye gece de sağlam kar almış sanırım 30cm civarı kar var ve tekrardan kuvvetli yağmaya başladı durduğunda inip ölçüm yapacağım bakalım 24 Ocak sistemini yakalamış olacak mıyız
-
Çok yoğun bir yağış var an itibariyle
-
Nasip kısmet her zaman yağmıyor.
Ben hep diyorum ya diz boyu yağsın ya hiç yağmasın hava sıcak ve yağmurlu olsun.
-
Eğer ki yağış şartlarını düzeltebilirsek bizim adımıza yeniden bizi mutlu edecek bir sistem daha yaşayabiliriz.
Ortalama -10 a dayanmış yani her an her şey olabilir.
-
Üsküdar'da 10 dakikadır yoğun yağış var, sıcaklığa rağmen direkt lastik izleri kapandı. Görsel olarak çok güzel yağıyor
-
sistem sonrası boşluğa düşüceğimin farkına varırken
-
sistem sonrası boşluğa düşüceğimin farkına varırken
harbi ya ne yapcaz oraj falan gelse bari
-
ocak ayında bile efsane diyagram ama bu mart ikinci yarısı diyagramı söylenecek söz yok 1987 olmadı belki ama ona en çok yaklaşan mart ayı olacakk
-