İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Avar)
- Vintersaga
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu radara göre Okmeydanı'nda kar falan olmaz dimi? Kar geleceği zaman sarıya mı dönüyor nasıl anlarız bilmiyorum.
Devamı geliyor radara mgm sitesine gir radar görüntüsüne bak hareketli.
-
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce ne yazık ki maslak Ayazağa yolunda kaza yaptık. Yerde min 5-6 cm birikim var ve yolları açamadılar...
-
Kütleler girdiğinde ani sıcaklık düşüşü yapıyor zaten, üstelik tepe sıcaklıkları ve diğer koşullar da uygun. O kadar yoğun yağışın olduğu anlarda kky ihtimali olduğunu sanmıyorum İstanbul için kendi adıma arkadaşlar, bence olumsuz düşünce hiç olmasın keyfini çıkarın. Yarına enerjinizi toplayın arkadaşlar, inşallah rekorlar günü olsun bol bol fotoğraf atın :hfyeni (29):
-
Dostum senin bilgilerine güveniyorum Beykoz için ne düşünüyorsun?
Hocam estağfurullah o kadar bilgili değiliz tahminci hocamız var o daha net bilgilendirir, ben kendi bölgem için böyle düşünüyorum ama kuzeyde olduğunuz için Anadolu yakasinin diğer yerlerine göre daha şanslısınız bana göre
-
forum.havaforum.com/attachment/137794/
Maltepe den E-5 e metroya giden ana arter İnönü cad. Trafik durdu insanlar yüreyerek evlerine gitmeye çalışıyor... 17 cm olduk. Vorteks-mezo geceden bize selam çaktı sağolsun. Sabaha kadar bir metre yağması ne kadar kolaymış meğer. 3 saatte yarım metre yağarmış. Kesilsin gene yağsın öylesi daha zevkli 🙏
-
bizim baba noldu 😄 Snowman 41
-
Şu yaklaşan kütlem bi geçsin ben anlatcam sana hocam mesaj atıcam 😂😂forum.havaforum.com/attachment/137802/
Anlat hocam dua ederim.
-
Ve yağış tekrardan başladı
sarıyı kapacağım gibi
-
bizim baba noldu 😄 Snowman 41
Bekle kardeşim geliyor
-
Avcılar adına dün ve bu sabah güzeldi ama bu aksam tamamen çöp geçti. Yarın siklon kovalayacağız yapacak bir şey yok
-
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
-
forum.havaforum.com/attachment/137805/
Offf banta bak
-
Leğenim hazır,
-
Sancaktepe yenidoğan çok fena başladı
-
Beykoz hazirlan +10cm daha ekle kütle erimezse
-
Sancaktepe yenidoğan çok fena başladı
Realser işte bize bu gelecek
-
Ve yağış tekrardan başladı
sarıyı kapacağım gibi
Çubukku kaçırdı o kütleyi keyfini çıkar
-
forum.havaforum.com/attachment/137808/
Temkinli Bünyamin hoca bile afet olur diyorsa yarın öğleden sonra işyerleri kapanmalı
-
Bekle kardeşim geliyor
Maltepe Sahil veya cevizli bize çok uzak değil sahil kesmi olarak ama oralarda suan 10 cm i asan yerler var ayni sekil yağış alabilecek miyiz acaba