arkadaşlar kötü ve negatif yorumlarınız artık canıma tak etti yeter ya valla içim bunaldı okuya okuya

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Avar)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
ümraniye ses ver kütle geldi
-
umraniye'de bozulan tum ortu geri geldi. surekli bu gucle devam ederse afet olur harbi
-
Daha model takip edesim de kalmadı 1987 gelse AB'nin 50 km batılı olmasından yağmur alırız bu şansla
-
Üsküdar ne olur Boyle devam et harika yağıyor harika
-
Vortex kayboluyor ve bam bam Anadolu ya akın başlıyorforum.havaforum.com/attachment/138569/
-
Küreme araçları bile gidemiyor öndeki araçlardan dolayı
-
Kıytırık deklerle soluğu sokakta alanlar.
Biz 6 saattir Vorteks yağışı alıyoruz,.
Artık takibi bile bıraktık atmosferi izliyoruz.
Bermudaya gülenlerin hazin sonu 😅
Bermuda her sistemin yıldızıdır...
Ben bu kadar terbiyesizlik görmedim, admin arkadaşlar lütfen gereğini yapın. Ayıptır nasıl böyle konuşabiliyor bu kişi.
-
Kıytırık deklerle soluğu sokakta alanlar.
Biz 6 saattir Vorteks yağışı alıyoruz,.
Artık takibi bile bıraktık atmosferi izliyoruz.
Bermudaya gülenlerin hazin sonu 😅
Bermuda her sistemin yıldızıdır...
ilginç bir ruh hali ve yeni bir moda oluştu birisi benle dalga geçmişti o yüzden böyle yazdım diyerek çıkıyolar piyasaya
-
Çok şükür 12 saat sonra Üsküdar’da kar görüldü :boat:
-
Vortex kayboluyor ve bam bam Anadolu ya akın başlıyorforum.havaforum.com/attachment/138569/
Lütfen tam o şekilde gelsin be
-
kim ne derse desin tedbirler yetersiz kaldı
Bunun bence en buyuk sebebi, bu forumda analiz yapan bircok insanin hakettigi sesi duyuramamasi. Populer hava takip yontemlerine gore onlem aliyorlar. 4 5 gundur bu forumdaki tecrubeli ve yetkili kisiler bunun olacagini bas bas bagirdi. Yetkililer sabah olayin ciddiyetini ancak anladi.
Onumuzdeki yillarda, bu forumda sorulara cevap veren insanlarin tahminleri daha fazla deger gorecek umarim.
-
sıcaklıklar yukseliyor mu?
-
Küreme araçları bile gidemiyor öndeki araçlardan dolayı
Buradaki küreme araçları önden aldığı karları geri arkaya atıyor. ben ne anladım bu işten ?
-
Ben yanlış bir yorum yapmadım 2 gün önce Deklerde bize nispet yapar gibi mesaj atanların mesajları hala duruyor.
Onlara bakın ondan sonra mesajıma tepki verin.
İnşallah alırsınız sizde yağış...
İşte hocam biz de okuyoruz mesajları yanan biz oluyoruz
-
Sistemin başında anadolu yakası güldü, sistemin bugünkü ayağında avrupa yakasının batısı güldü. Biz sahipsiz kaldık. Bayrampaşanın şehirde yeri yok sanırım. Araçla 7 dakika süren yerde hayat durdu, burda birşey yok. Hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum. Sahipsiz ve ortada kaldık
-
Avcilar cildirdi dizime geliyor kar. 30-40 cm civari kar var. Bi 2012, 2015 ya da 17 olmasa da muhtesem ortu oldu.
-
Melik Ahmet TAŞTAN (@Nowcasting_Turk) Tweeted:
İstanbul radarı üzerindeki yoğun yağıştan dolayı ışın zayıflamasına uğradığı için Bursa radarının gördüğü bu ekoları tam göremiyor. İstanbul Boğazı ve Anadolu yakasını bu kütleler etkileyecek. Batıdaki döne döne gelmeyecek yani. https://t.co/z02wMKFI3M
-
Bu iş nasip kısmet meselesi güzel sistem alan sistemin de kaymağını yiyenlere bal şifa olsun. zFakat enseyi karartmanın da manası yok.
-