Yaş kaç?
Ne yapacaksın nüfusuna mı alacaksın. İşine bak.
Yaş kaç?
Ne yapacaksın nüfusuna mı alacaksın. İşine bak.
1929 gazete manşetleri ;2 mart 1929 istanbul'da denizin donması ve 23-24 şubat aralıksız yağan kardan bıkmışlar. Hey gidi günler
Bu kütle güneyli iniyor gibi, Ümraniye ye gelirse bi 20-30 cm olacağız gibi bu gidişle 😄
Avcılarlılar hafif başladı
Şu turuncu kitle konumuma gelir ve eve girersem namerdim. Allahım nolur az doğulu gelsin, güç kaybetmeden gelsin lütfen 🥺
Pendikliler olarak biz de onu bekliyoruz
Konumum için dek takibi o kadar iyi gidiyor ki beklediğim kütle vurmaya başladı anında yine örtüye ekliyor. Darısı tüm İstnabul'un başına.
Ben tatmin oldum yarın gelmese de olur.😂😂
Yukarıdaki koyu turuncu kütleyi bekliyorum 😂
Ne de çok bekleyeni varmış yarimin 😂
bu sarı kütle gerçekten sarıymış heryer sarardı
Aytac Hocam keyifler yerinde mi yoğun kar yağışını özlemişiz
40 dakikadır yağış devam ediyor şuan bir tık zayıfladı ama cidden güzel yağdı ve trafiği felç etti
arkadaş ne biçim rüzgarmış bütün bulutları taşıdı yine maltepeden öteye. burdan seyredelim bizde. ne ümraniyeymiş atasehirmiş emdi tüketti güzelim sistemi şu dek işinden nefret ediyorum sırf şu sebepten
Bağlarbaşı koptu koptu yok böyle bir güzellik. 2 gündür Avrupa’yı izliyorduk. Çok şükür :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:
merdivenkoyde rahat 10cmi gecti
Bu kütle güneyli iniyor gibi, Ümraniye ye gelirse bi 20-30 cm olacağız gibi bu gidişle 😄
O kütle de boğaza gelirse sevinçten ağlarım yerdeki karın üstüne yatar boğulana kadar kalkmam
Bunlar halis mi arkadaşlar :D2 :D2
forum.havaforum.com/attachment/137745/
Yarım saat oldu. Sonuna kadar üstümüzüzden geçerse 2 saat yağmış olacak inşaAllah. Rize ye sağanak nasıl yağıyorsa öyle bir kar yağıyor MaşaaaAllah BarekAllah