Harbi gem çok iyi model ilk o çözümledi bütün ab leri şimdi Ecm veriyor inşallah daha güzelleşir :hfyeni (25):
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Avar)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Met Office on Twitter“Here are the latest top temperatures at 1500 👇 #Heatwave2022 #Heatwave”twitter.com
Yorum yaptım bu akşama özel dinleyin.
-
Bu kadar çılgın bir sisteme, ses getirecek isim neden bulmuyoruz.
Örnek; Tulpar Kar Fırtınası
Kutup Ayısı Sistemi nasıl hocalarım
-
ECMWF'deki net batılamayı (yaklaşık 50km) toplam kar yağışıyla gösterelim. Harita kar derinliğini değil toplamda görülen kar yağışını ifade ediyor.
Bu veriye göre yüksek kesimlerde yaklaşık 20cm kar derinliği oluşuyor.
Ben daha iyi bir görüntü oluşacağını ve deniz üzerinde gördüğümüz kütlelerin güneye ineceğini düşünüyorum.
-
bünyamin sürmeli uzun yıllar bu camiada olmasına rağmen tahminleri çok tutarsız karakterini sevsem de tahminlerine çok şaşırıyorum
-
Benim konum öyle bir yer ki. Ne Ümraniye ne Beykoz Berkay34 beykozlu dicem artık
Hocam Beykozlu sayılırsınız yahu :D, forumda beykozlu çok yok, hatta beykoz maçlarına da gelin artık 😂😂
-
ağızınıza sağlık hocam döşemeli pompalı
-
Hocam Beykozlu sayılırsınız yahu :D, forumda beykozlu çok yok, hatta beykoz maçlarına da gelin artık 😂😂
Ben 2009-2010 arasında çubukludaydım, 1-2 antrenmana çıkmışlığım da var çubuklu sporla ben de sayılır mıyım 😂
-
cannn1907 bu sistemde iyi kar alacağımızı düşünüyorum özellikle beykozun iç kesimleri olarak, sahilde oturduğunuzu farz ederek yağış genelde beykoz sahilde geç kara döner nem/sıcaklık sorunu yaşanır. İlk cepheden sahiller ne koparırsa beykoz sahil kesimi de onu koparacak gibi duruyor, ancak DEK konusunda her zaman şanslı bir bölgedeyiz kütlelerin ilk gücünü bizim üstümüze boşaltması şaşırtmayacaktır. Çok fazla Beykoz hakkında yorum atmışsınız o yüzden yazdım.
-
ECMWF'deki net batılamayı (yaklaşık 50km) toplam kar yağışıyla gösterelim. Harita kar derinliğini değil toplamda görülen kar yağışını ifade ediyor.
Bu veriye göre yüksek kesimlerde yaklaşık 20cm kar derinliği oluşuyor.
Ben daha iyi bir görüntü oluşacağını ve deniz üzerinde gördüğümüz kütlelerin güneye ineceğini düşünüyorum.
Hocam ileriki günlerde de sistem adına Bol Bol analiz bekliyoruz sizden
-
cannn1907 bu sistemde iyi kar alacağımızı düşünüyorum özellikle beykozun iç kesimleri olarak, sahilde oturduğunuzu farz ederek yağış genelde beykoz sahilde geç kara döner nem/sıcaklık sorunu yaşanır. İlk cepheden sahiller ne koparırsa beykoz sahil kesimi de onu koparacak gibi duruyor, ancak DEK konusunda her zaman şanslı bir bölgedeyiz kütlelerin ilk gücünü bizim üstümüze boşaltması şaşırtmayacaktır. Çok fazla Beykoz hakkında yorum atmışsınız o yüzden yazdım.
Karlıtepe mesire alanı çoşar bu sistemde
-
Ben 2009-2010 arasında çubukludaydım, 1-2 antrenmana çıkmışlığım da var çubuklu sporla ben de sayılır mıyım 😂
tabii hocam sayılırsınız, aramıza hoş geldiniz 😂😂
-
Karlıtepe mesire alanı çoşar bu sistemde
Hem de ne coşar hocam, her sistemde kıskandığım bir alan vallahi
-
tabii hocam sayılırsınız, aramıza hoş geldiniz 😂😂
yarı olsun, mazallah çubuklu sahide kar falan almazsa, akşam eve (sancaktepeye) döneyim 😂
-
Bulutlar karmı pompalıcak orayı anlamadım pek
-
Hocam bende çubukluluyum fikret abi akrabam benim beykozun maçlarınada geçen seneye kadar çok gidiyordum şimdi işten dolayı gidemiyorum
-
Hocam bende çubukluluyum fikret abi akrabam benim beykozun maçlarınada geçen seneye kadar çok gidiyordum şimdi işten dolayı gidemiyorum
Semt takımı tutmak en güzel tv yıldızına değil mahallenin en güzel kızına tutulmaktır, herkese tavsiye ederim, ayrıdır. Neyse konuyu bulandırdık özür dileyerek atıyorum mesajımı tutamadım kendimi...
-
Mezosiklon varsa umut var.
-
Benim konum öyle bir yer ki. Ne Ümraniye ne Beykoz Berkay34 beykozlu dicem artık
Hocam konum neresi annemlerin oturduğu yere yakın gibisiniz Beykoz Yenimahalle taraflarında onlar
-
Arkadaşlar yaklaşık 7 yıldır forumdayım eskiden sistemler öncesi troller türerdi çok konu dışı ama özlemedim de değil
-