Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Günaydın Havaforum hayırlı sabahlar cümleten. Cumanız mübarek olsun.Allah yapacağımız ibadetleri kabul eylesin inşallah.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Lng fiyatları küresel piyasalarda biraz yükseldi o yüzden ama tabi bizde doların 18.5 a çıkması gibi afaki bir yükseliş yok. Petrolde de dolar bizde 18.5 iken 80 dolar civarıydı benzin 10 liraya yakındı, şimdi petrol 90 dolar ama dolar 13.5 yine zam geliyor nerdeyse her hafta.

    Enerji fiyatlarındaki uluslararası düşüşler, ülkemizde fiyatlara vergi artışı olarak(ötv), uluslararası piyasalardaki artışlar ise bindirim olarak yansıtılıyor,özellikle 20 Aralık tarihinden itibaren, neden yapılıyor çünkü maliyenin akaryakıttan alınan vergiye ihtiyacı var, kimbilir belki başka ihtiyacımızı karsiliyordur kıymetli yetkililer oradan gelen miktarla, ama enflasyonu makyajlamaya yetmiyor,daha fazla nebatiye ihtiyaç var yakında nebatiyi de ugurlariz suç hep bizde sevemedik gelen arkadaşları :)

  • Valla benzin ve LPG ye her gün zam gele gele yakında trafik akmayacak insanlar at arabası ,develer,bisiklet ile gidip gelecek her yere şaka yapmıyorum olacak bu gidişle :(

  • Hz. Zekeriya Rabbine Şöyle Dua Etmişti; Rabbim, Arkamdan Gelecek Bir Varis Bırakmak İstiyorum. Ama Ben Yaşlandım ve Eşimde Kısır. Rahman, Duasını Kabul Etmişti. Hz. Cebrail İle Müjde Göndermiş ve Bir Erkek Çocuğu Olacağını Bildirmişti. Hz. Zekeriya İse; Ben Yaşlandım, Hanımda Kısır Bu Nasıl Olacak? O Anda Bir Ayet Daha İniyor Cebrail A.s ile. Hz. Allah, Şöyle Der; Bu Bizim İçin Çok Kolay. Daha Önce Senide Yoktan Var Ettik. (İnsanoğlu Bir Alaktan Yaratıldı) Daha Önce Onun İsmini Hiç Kimseye Koymadık. Ayet Üzerine H.z Zekeriya'nın Oğlunun Adı Yahya Olmuştur. . . Enbiya Suresi

    Cumamız Mübarek Olsun.

  • Öncelikle hayırlı cumalar kıymetli arkadaşlar. Hergün gelen zamlar gerçekten içinden çıkılmaz hal aldı. Almaya da devam edecek. İki yıldır süren tam kapanma ve pandemi tedbirlerinin tüm dünya ülkelerinde acı acı yansıması bu durum maalesef. Söz konusu üretimi olmayan "Türkiye" biz olunca daha fazla etkileniyoruz maalesef. Alım gücümüz tarihin en kötüsü belki de.


    Buda tam kapanma tedbirleri ile ilgili yapılan bir araştırma sonucu. Maalesef ekonomik kalkınma ve bugün içinde bulunduğumuz durumdan kurtuluş yıllar alacak.

  • Geceden beri yogun vucut kirginligi sonucu sabah teste gittim. teste giderken atesimde 38.5 39.5 arasi ve sonuc geldi simdi pozitif ciktim. kucuk kizimida goturmustuk 4aylik daha oda pozitif cikti. Ilk defa geciriyoruz daha cidden boyle bir kafa agrisi gormedim yumurta gibi atese ne yaptiysam düşüremedim şuanlik. Kucuk kizimin yemesi iyi gozleri akiyor ve bogazi cok tahris olmuş durumda. Dikkat edin arkadaslar Allah herkese sifa versin

  • Herkes eski özlenen lezzetleri yazmış benim tek özlediğim,

    Leblebi tozu 😀😋

    hocam leblebiyi ağıza tıka basa doldurup yusuf dedirtiyorlarmıydı:):)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • YavuzSultanSelim geçmiş olsun.

    Dün iş yerinden arkadaşımın 7 günlük karantinası bitti. İş yeri tekrar işe başlayabilmesi için test istedi. Bugün test yaptırdı ve sonuç yine pozitif. İş yeri gelme diyor. Sağlık Bakanlığı'nı aradık , 7 günlük karantina bitmiş , sonuç pozitif olsa da risksizsiniz , tekrar karantinaya girmenize gerek yok diyor. Muhtemelen yakında hiç karantina olamayacak. Durum bunu gösteriyor.