Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Abi ben sana birşey söyleyimmi Türkiyenin Türkiyeden başka dostu yoktur Türkün Türkten başka değil. önce payaşmasını bileceksin azerbeycan ben yalan değil hiç haz etmiyorum abi aliyev bigün bizi topa tutarsa hiç şaşırmam. gene ödetecek abi misliyle çıkacak bizden mart ayında. bide abi daha PAHALI fiyata vermediyse birşey bilmiyorum.

  • 3+1 evim var 711 lira geldi doğalgaz, elektrik 264 lira geldi, su 111 lira geldi, internet+dsmart 120 lira, evdekilerin cep telefonları hatları 35+35+55Tl


    Bu faturalar sadece evin, dükkanın faturalarını söylemek istemiyorum, aile dostu kasap var sordum adama bugün 8 bin tl elektrik faturası gelmiş.Yakında çok yer kapanır resmen faturaları ödemek için yaşadığımız bir döneme girmiş olduk.

  • Eğer Rusya uluslararası ödeme sistemi olan SWIFT'den men edilirse, Rusya da Avrupa’yı Rus doğal gazından ve petrolünden men eder.

    — Rusya Federasyon Konseyi | TACC

    karasah abi çarşı pazar karışacak 😂😂

    Orta yol bulurlar,bu çağda büyük devletler hele nükleer silaha sahip olanlar arasında savaş çıkması muhtemelen dünyanın sonuyla sonuçlanır.Satranç masasının etrafında sürekli hamle peşindeler,Rusya, Ukraynanin doğu bölgelerini kan dökülmeden alır,olay tatlıya bağlanır.

  • Orta yol bulurlar,bu çağda büyük devletler hele nükleer silaha sahip olanlar arasında savaş çıkması muhtemelen dünyanın sonuyla sonuçlanır.Satranç masasının etrafında sürekli hamle peşindeler,Rusya, Ukraynanin doğu bölgelerini kan dökülmeden alır,olay tatlıya bağlanır.

    Bunu yazacaktım abi kesinlikle ucu Ukraynaya dokunacak bütün muhabbet oyun bu sebepten.

  • Bunu yazacaktım abi kesinlikle ucu Ukraynaya dokunacak bütün muhabbet oyun bu sebepten.

    Zaten Ukrayna için ülkenin doğusu ,Rusça konuşan bir topluluk burada önemli olan Rusyanin guvenlik bahanesiyle yayilmaciligina dur demek,Batı bu oyunu kışın oynayarak büyük risk alıyor,ABD ve Batı ülkeleri Rusya'yı sıcak çatışma ortamına çekmek isteseler de Putin bu oyundan nasıl çıkacak,izleyip görelim,ayrica bizi ilgilendiren kısmında bizim sözümüzün dinlenileceği bir masa da yok henüz tarafsız kalmak da fayda var.

  • Zaten Ukrayna için ülkenin doğusu ,Rusça konuşan bir topluluk burada önemli olan Rusyanin guvenlik bahanesiyle yayilmaciligina dur demek,Batı bu oyunu kışın oynayarak büyük risk alıyor,ABD ve Batı ülkeleri Rusya'yı sıcak çatışma ortamına çekmek isteseler de Putin bu oyundan nasıl çıkacak,izleyip görelim,ayrica bizi ilgilendiren kısmında bizim sözümüzün dinlenileceği bir masa da yok henüz tarafsız kalmak da fayda var.

    Abi Ukrayna'nın yanında olmalıyız bence en yakın onlarlayız nato fakat onla yakın olursak bu sefer Rusya kin besleyecek bakalım biz nasıl yol izlicez Putin akıllı adamdır evirip çevirip Kendi lehine döndürecek bu kesin.

  • Abi Ukrayna'nın yanında olmalıyız bence en yakın onlarlayız nato fakat onla yakın olursak bu sefer Rusya kin besleyecek bakalım biz nasıl yol izlicez Putin akıllı adamdır evirip çevirip Kendi lehine döndürecek bu kesin.

    Eğer Türkiyeli bir Türk sen karşında eğer bir Rus var ise 100 defa düşüneceksin.

    Şerefsizlerin bir uçağını düşürdük diye ( feto bağlantılı bir düşürme olduğu sonradan açıklandı)

    Seneler sonra 45 askerimizi suriyede gözlerini kırpmadan şehit ettiler ( yanlışlıkla oldu dediler)

    Osmanlı tarihinde en fazla kayıp verdiğimiz ülke ruslardır.

    Stalin döneminde Kendi halkına merhamet göstermeyen devletten mi merhamet, iyilik bekleyeceksin.

    Bizim yerimiz natodur, natonun yanında yani Ukrayna nın yanında olmamız çok önemlidir.

    Son ukraynaya satılan iha ve sihalardan sonra ruslarla ciddi sıkıntı yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.

    Ukrayna savaşında bizi etkileyecek bir konuda yeni nesil atak helikopterlerin motorlarının tedarik süreci sıkıntıya girecek çünkü motoru onlardan alacağız.

  • ColdCenk dostum,tarihsel olarak verdiğin bilgiler doğrudur fakat biz Nato'dan öyle aman aman destek alan değil sürekli destek veren bir tutumda bulunduk,bunlar örnekleriyle çoğaltılabilir. Türkiye'nin arabulucugulu istenirse elinin taşın altına sokar onun dışındaki her adım bizi olayların içine çeker biz her alanda dışa bağımlı bir ülkeyiz.

  • Türkiyeli bir Türksen derken hocam.