Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hocam ben kötü niyetli yorum yapmadım sadece tahmin yürüttüm ben şahsen hataya kar yagmasina çok sevindim gerçekten yanlış anlamayın lütfen Hatay sıcaklık konusunda sıkıntı olan bir ilimiz olduğu için karlar erimeden anın tadını çıkarın diye iyi niyetli yorum yapmak istemiştim ama canınızı sıktıysam gercekten çok özür dilerim ben bu foruma katıldım katilali benim kimseye kötü niyetli bir yorumum olmamıştır olmazda tekrar özür diliyorum :(

    Estağfurullah hocam özür dileyecek bir şey yok. Şu an kendimi çok kötü hissettim. İnanın sizin olduğunuzu bile bilmiyordum. Ben isimleri pek aklımda tutamam. Gerek yok. Sanırım o an ben çok duygusal davrandım :) o şiddette kar yağışının sevincini yaşarken sokağa kendimi atmak için hazırlanırken öğlen yağmur yağacak mesajı sanırım o an canımı sıktı :)


    Tekrar diyorum özür dileyecek bir şey yok. Bilakis iyi niyetli yorumunuzu yanlış yorumladığım için ben özür diliyorum. Lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin bir daha. Bilimsel tahminleriniz varsa her zaman okumak isteriz ama kar yağışı anında değil :))))

  • Antakya Harbiye taraflarında öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde cephenin girişi ile kar ihtimali var ancak sınırdayız gece yarısına doğru kar için şartlar daha da kötüleşiyor.

    Sistem yaklaştıkça hep sıcaklık sorun oluyor. Geçen de öyle oldu. Böyle lapa lapa bir kar yağışı göremedik :(

  • Bu aksamdan itibaren Gaziantep'e 20 cm ek birikim yapacak bir yagis daha geliyor.

    Sıcaklık sorun olurmu acaba gfs ve ecmwf yer yer karla karışık yagmur ve yağmur vermiş windy de ?

  • Sistem yaklaştıkça hep sıcaklık sorun oluyor. Geçen de öyle oldu. Böyle lapa lapa bir kar yağışı göremedik :(

    Evet aslında dediğin gibi rahatlıkla saf bir şekilde kar göremedik sadece bazı anlarda o seviyeye geldi. Eğer bu akşam olmazsa Şubat ayına odaklanacaz bu sene Şubat soğuk geçecek diyorlar umarım öyle olur.

  • Evet aslında dediğin gibi rahatlıkla saf bir şekilde kar göremedik sadece bazı anlarda o seviyeye geldi. Eğer bu akşam olmazsa Şubat ayına odaklanacaz bu sene Şubat soğuk geçecek diyorlar umarım öyle olur.

    Hocam imkanın varsa Yayladağı yoluna, Şenköy tarafına git hava açınca. Cezaevinin yanında çok geniş bir alan ve muhteşem bir manzara var. Kar da saf kar. İç Anadolu'da gördüğüm kar.

  • Hocam imkanın varsa Yayladağı yoluna, Şenköy tarafına git hava açınca. Cezaevinin yanında çok geniş bir alan ve muhteşem bir manzara var. Kar da saf kar. İç Anadolu'da gördüğüm kar.

    Aynen haklısın, ben gittim mükemmel. Antakya da aracı olan bütün kar severler oraya gidip o harika manzarayo görebilir. Merkeze de çok uzak değil bence. Bu fotoğrafıda bırakayım o zaman :) Merkezle arada ki fark görünsün.

  • 26 27 28 siirt ve mardine özellikle siirte çok güzel olacak bence batman yüzde 40 ihtimal güzel olur sanki sizce?yanılıyor muyum

    Perşembe günü havanın soğumasını bekleyeceğiz. Eğer soğuma olursa mükemmel olur, bu senenin açısını az da olsa çıkarırız.