Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Dünya savaşı olmaz ama bugün Putin'in dedikleri çok ciddi ve önemli şeyler . Özellikle Özerk bölgeleri tanıması çok çok büyük bir hareket.

    Bence Ukrayna'nın doğusunda kendince kendi bölgesi saydığı Donbas ve Lugans gibi yerlere çökecek. Karışan olursa da fena olur diye tehdit edecek. Daha fazlasını yapacağını sanmıyorum. Bugün daha ortada savaş yokken borsaları fena etkilenmiş. Bir de yaptırım yedikleri zaman neler olur? Kafayı yemediği sürece savaş çıkarması zor.


  • Bence Ukrayna'nın doğusunda kendince kendi bölgesi saydığı Donbas ve Lugans gibi yerlere çökecek. Karışan olursa da fena olur diye tehdit edecek. Daha fazlasını yapacağını sanmıyorum. Bugün daha ortada savaş yokken borsaları fena etkilenmiş. Bir de yaptırım yedikleri zaman neler olur? Kafayı yemediği sürece savaş çıkarması zor.


    Bugün Rusya bakanı dediki yapılacak yaptırımlara karşı aylarca hazırlık yaptı dediler, ayrıca Batı o kadar da sağlam yaptırım uygulayamaz sonuçta enerji ve gaz Rusya'dan geliyor + olarak tarım, tahıl hep Rusya'dan. Şuanda eğer Ukrayna minicik bir müdahale bile yapsa Donbass'a filan Rusya direk saldırır ve amaçları da bu zaten.

  • Bugün Rusya bakanı dediki yapılacak yaptırımlara karşı aylarca hazırlık yaptı dediler, ayrıca Batı o kadar da sağlam yaptırım uygulayamaz sonuçta enerji ve gaz Rusya'dan geliyor + olarak tarım, tahıl hep Rusya'dan. Şuanda eğer Ukrayna minicik bir müdahale bile yapsa Donbass'a filan Rusya direk saldırır ve amaçları da bu zaten.

    Valla olabilir hocam bir şey diyemiyorum. Dünyanın çivisi çıkmış saldım ben artık. Tarih böyle lider ve diktatörlerle dolu. O yüzden her şey olabilir.

  • 2022 yılında dünya savaşı olmasını imkansıza yakın görüyorum. Teknolojinin bile kısıtlı olduğu 2.Dünya savaşında yaşananları gördükten sonra bu zamanda felakete yol açar hiçbir ülke böyle bir riski almaz alamaz zaten diye düşünüyorum.

  • Rusyanın amacı Ukrayna filan değil aslında, bazen kartların arasından amacını belli ediyor, NATO yu çatırdatıp kırmak, bunun içinde gerekli her türlü adımı atacaktır. Rusya ya karşı kurulmuş NATO nun sınavı oluyor bence,

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Viasat History de çoğunlukla 2.ci dünya savaşı hakkında belgeseller veriyor. İzlemenizi tavsiye ederim.Hitlerden sonra stalin denen pisliğin halkları nasıl kırdırdığını görüyoruz.Şu anda putin denen pislik te aynı onun yolundan gidiyor. Belgeselleri izleyince o zamnki durumla bu zamanki durumu aynen görebilirsiniz.

  • Bakalım hangi tarafta yer alacağız? Ya da hangi tarafta yer almalıyız diye size sorayım..

    PKK ve YPG yi destekleyip , Yunanistan'ı bize karşı kollamıyor olsalardı NATO nun tarafında olalım derdim.

    Mevcut durumda şartlar elverdiği sürece tarafsız bir tutum izlenmeli

  • Eğer Abd 1945 te nüklleer bombayı icat etmese o zaman hitlerin yerini sovyetler alacaktı. Bütün Avrupa tamamen sovyetlere geçmiş olacaktı. sovyetler berline girdiğinde Amerikanın nükleer bomba üretiğini duyan stalin casuslarını olayı doğrulatınca ilerlemeyi durdurmuştur.

  • çok yakında Rusya içerisinde ki özerk devletlerde istenmeyen olaylar görebiliriz. bu devletler de en çok sivrilen TATARİSTAN...

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • PKK ve YPG yi destekleyip , Yunanistan'ı bize karşı kollamıyor olsalardı NATO nun tarafında olalım derdim.

    Mevcut durumda şartlar elverdiği sürece tarafsız bir tutum izlenmeli

    altına imza..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN