Sinerjiye devam hepsi %100 olur inşallah.
Bu arada haberlere düşmüş mart başı sistem
Sinerjiye devam hepsi %100 olur inşallah.
Sinerjiye devam
hepsi %100 olur inşallah.
Eyvah eyvah medya'ya düştüyse haber o sistem bunu duyarsa yon çevirir gelmez öyle bir etkisi var 😁😁
Sinerjiye devam
hepsi %100 olur inşallah.
Eyvah eyvah medya'ya düştüyse haber o sistem bunu duyarsa yon çevirir gelmez öyle bir etkisi var 😁😁
Aslında şu anlık haberlere konu olacak kadarlık bir soğuma yok. YB nedeniyle kuru soğuk tadında bir kaç gün görünüyor, sonrası da henüz belli değil. Poztif endeksler kıta Avrupasını da içine alacak şekilde neredeyse 10 gün YB lı günler öngörüyor. Burada dikkat edeceğimiz husus Ecmwf 240h de ki gibi bir oluşum inebilir mi ? Zira Gfs de pek etkili sistem görünmüyor son güncellemelerde.
Aslında şu anlık haberlere konu olacak kadarlık bir soğuma yok. YB nedeniyle kuru soğuk tadında bir kaç gün görünüyor, sonrası da henüz belli değil. Poztif endeksler kıta Avrupasını da içine alacak şekilde neredeyse 10 gün YB lı günler öngörüyor. Burada dikkat edeceğimiz husus Ecmwf 240h de ki gibi bir oluşum inebilir mi ? Zira Gfs de pek etkili sistem görünmüyor son güncellemelerde.
Gfs her güncellemesinde farklı telden çalıyor pek kale almıyorum, alıcaksam diyagramı kaale alırım
Ben İstanbul adına bundan sonra bir cacık olmayacağını düşünüyorum. Umarım yanılıp utanırım. Şöyle kapıdan baktıran bir sistem fena olmazdı.
Şöyle -10 girişli 1 günlük 5-10 cm bırakan bir sistem gelse yeter bence herkese bu saatten sonra ama ben de çok bir şey beklemiyorum. Yine de takibe devam. Bu kış son 4 yılın en iyisi oldu o açıdan herkes mutludur bence.
Mart ortasına kadar ne koparırsak. Ondan sonra artık yavaş yavaş oraj takibi yapacağız
Ecmwf 168 gayet iyi. 240. saat geleneğini sürdürüp efsane vermesindense 192. saatte orta halli bir sistem vermesini tercih ederim çünkü tarihleri çok öteledi bu zamana kadar.
Hala erimemekte direniyoruz
Ecmwf 168 gayet iyi. 240. saat geleneğini sürdürüp efsane vermesindense 192. saatte orta halli bir sistem vermesini tercih ederim çünkü tarihleri çok öteledi bu zamana kadar.
Kaliteli ve doğru çıkan bir yorum olmuş 👏
Cold.EFso 500 hpa'da iyileşme devam esiyor. Bu soğuğa isim verecekmiyiz
Martzilla deriz , Mart Balyozu deriz , Alper Tunga yumzuğu deriz 😂
Yeter ki gelsin de bir isim buluruz
Riskleri bir iki güne ancak atlatırız , hala 192 ve devamını konuşuyoruz
Ama bugün 168 çok iyiydi ve Ecm kolay kolay burdan maç vermez
Hala erimemekte direniyoruz
Bundan bizim oralarda da çok var. Bu normal kar değil resmen, mutasyon geçirmiş. Bir ayda eriyor bunlar.