KarFırtınası hocam iyi günler. Sultangazi sıcaklık sorunu çeker mi? Yağan karın yerde rahat şekilde tutabilmesi için şartlar uygun mu?
Sultangazide sıcaklık problemi olmaz Avrupa yakası genelinde olduğu gibi.
KarFırtınası hocam iyi günler. Sultangazi sıcaklık sorunu çeker mi? Yağan karın yerde rahat şekilde tutabilmesi için şartlar uygun mu?
Sultangazide sıcaklık problemi olmaz Avrupa yakası genelinde olduğu gibi.
Hocam ümraniye rakım 120 için tahminlerinizi alabilir miyim ?
Hocam ümraniye rakım 120 için tahminlerinizi alabilir miyim ?
Yarın yoğun kar var Anadolu yakasında en iyi yerler Ümraniye-Çekmeköy-Sultanbeyli üçlüsü olacak.
Hocam Düzce merkez için tahminleriniz nedir
Hocam Düzce merkez için tahminleriniz nedir
Yarından itibaren 3 gün karlı, 20+cm kar birikimi olabilir.
Akşam güncellemelerine kadar sorulara mola arkadaşlar yine yazabilirsiniz sorularınızı, 12z güncellemesiyle birlikte cevaplayacağım.
Selamlar. Kolay gelsin. Doğu Akdeniz (mersin - Hatay - adana - Osmaniye - maraş) için görüşünüz nedir
Bizim sorumuz es geçildi teşekkürler yinede
Adetten olduğu için bende sormak istiyorum beni sistemin girişi ilgilendiriyor gerisi zaten belli Göztepe'de yağışın kar olarak mı başlamasını bekliyorsunuz?
Genel anlamda Çarşamba günü sistemin şekil değiştirdiğini görüyoruz, Pazar'a kadar olan blokaj kalkıp yeni bir oluşum içinde modeller sizin öngörünüz nedir bugünden baktığınızda? Teşekkürler...
Bizim sorumuz es geçildi teşekkürler yinede
Sorunuzu görmedim, sistem etkisini birazcık kaybetti soğuk olarak o bölgelerin yüksekleri hariç kar zor gibi.
Adetten olduğu için bende sormak istiyorum beni sistemin girişi ilgilendiriyor gerisi zaten belli
Göztepe'de yağışın kar olarak mı başlamasını bekliyorsunuz?
Genel anlamda Çarşamba günü sistemin şekil değiştirdiğini görüyoruz, Pazar'a kadar olan blokaj kalkıp yeni bir oluşum içinde modeller sizin öngörünüz nedir bugünden baktığınızda? Teşekkürler...
Yeni oluşumu 23'ünden sonra bekliyorum, bu sistem biraz daha kırım üzerinden gelecek gibi duruyor.Göztepe sahillerde kar direk başlama ihtimalini az görüyordum ancak Twitter sayfamızda gördüğüm kadarıyla Gökçeada'da direk kar olarak başlamış o yüzden ihtimal var.Ancak beni halen düşündürüyor gündüzleri güney sahillerin 1-2 derece bandına takılma riski.
Merhabalar, selamlar Denizli'yle ilgili düşünceniz nedir 🤗
Kağıthanede durum ne olur hocam kısa bir tahmininizi alabilir miyim ?
Doğu Karadenizli arkadaşlara sözüm vardı çıktıdan sonra mini bir değerlendirme yapacaktık ama maalesef haberler güzel değil; Soçi açıklarında oluşan AB sizin için 850hpa sıcaklıklarını kırıyor şu durumda kar haritalarında sahiller gösterdiği birikimi doğru bulmuyorum özellikle Trabzon ve doğusu için geçerli.
Hocam hayırlı akşamlar dilerim Kastamonu Tosya ilçesi için bi düşüncelerinizi alabilir miyim modellerden anlamam hiç. Ama Tosya kastamonuyu tutmuyor hava olarak haritadan bakarak ona göre bakarmisiniz acaba