Öğlen Gfs diyagram
Akşam
Kısa vadede bu kadar değişim .. diyagram muhteşem bir yağış gösteriyor .
Öğlen Gfs diyagram
Akşam
Sıcaklık yüksek , yağış yağmur olabilir , lodos ısıtabilir gibi şeyleri konuşmadığımız için çok mutluyum
Hocam Ege a.b si olaydıda göreydin lodosu o zaman
Sıcaklık yüksek , yağış yağmur olabilir , lodos ısıtabilir gibi şeyleri konuşmadığımız için çok mutluyum
İlk 2 cümlede bir heyecan basmadi değil yani 🙂
Hocam Ege a.b si olaydıda göreydin lodosu o zaman
![]()
Bizi otoban eden cinsten ? Ama diyim dime öyle şeyler guzum 😂
Vela1907 Hocam yarın öğlen 11-12 gibi incekden ayrılıcam. Akşam dönücem bakalım neler olucak heycanlıyız.
İnşallah dönebilirsin Hocam
Display MoreÖğlen Gfs diyagram
Akşam
Hocam 15-20 mm rahat saf kar görünüyor diyagrama göre sistem anındada şans yanımızda olursa Allah izin verirse tabi önce bi 5-10 mm daha artsa yağışımız çok güzel şeyler görürüz 28 Şubat 2012 ye yaklaşırdık belki bakalım yaşayıp göreceğiz.
Display MoreÖğlen Gfs diyagram
Akşam
Öğlen güncellemesini hiç ciddiye almadım zaten. Saçma sapan pertürbe senaryolar deneyip durdu süreç boyunca GFS. ECM de denedi özellikle aşırı yağış gösterme konusunda. Ama bir ayarı var en azından. Sonuçta önce WRF sonra ICON ikisini de yola getirdi. Özellikle AB'nin derinliği ve konumu konusunda.
Bu arada Melik Hocam da az önce bahsettiğimiz soğuk oklüzyon cephesinin yağışla birlikte dalacağı konusunda bir tweet atmış.
İc Ege ve Iç Anadolu'da uyarı yazılan illerde yağış öyle ılıman havada olmayacak. Ani sıcaklık düşüşleriyle birlikte direkt buzlanmaya da neden olacak. Mümkünse seyahatler ertelenmeli, trafiğe çıkmak zorunda olanlar oldukça dikkatli ve tedbirli olmalı. https://t.co/wflwpQrQyd
Bundan sonrası Allah'ın takdiri. 2 gün boyunca keyifli zamanlar geçireceğiz. Burada da değerlendirip keyfini katlarız. Şimdilik hepinize hayırlı geceler. Ben oğlanı uyutmaya gidiyorum.
kartakip.ankara.com.tr adresinden de takibi bırakmıyoruz Nerde ne kadar kar var burdan takip ediyoruz..
ahhh o 3 5 nobeti yokmu o nobet.uykunun en tatli yeri.nobet kulubesindesin elinde g3 yada mp5 hava buz gibi ustunde 2 3 kat askeri kamuflaj en ustte bide parka.çavusun yolunu gozlersin gerilerden sesler geldimi hemen ayikirsin gidip uyuyacaksinya iste o mutluluk herseye deger
O 3-5 nöbetlerinde, Trakya'da diz boyu kardan tiksinmişliğim vardır. Koca delikanlı soğuktan, tipiden ağladığımı bilirim tel boyu nöbette.
ANGARALI Hocam direkt soruyorum, Çankaya Mürsel Uluç Mahallesi civarı kaç cm olur?😁
Normalde bina numarasj ve kapı numarası söylenmez ise bilgi veremiyorum 😛
En az 15 olur gibi .
Kar yağışından önce bir gta sa atmak
ANGARALI Hocam direkt soruyorum, Çankaya Mürsel Uluç Mahallesi civarı kaç cm olur?😁
Normalde bina numarasj ve kapı numarası söylenmez ise bilgi veremiyorum 😛
En az 15 olur gibi .
Teşekkürler hocam sesli güldüm 😂 😂😂
Öğlen güncellemesini hiç ciddiye almadım zaten. Saçma sapan pertürbe senaryolar deneyip durdu süreç boyunca GFS. ECM de denedi özellikle aşırı yağış gösterme konusunda. Ama bir ayarı var en azından. Sonuçta önce WRF sonra ICON ikisini de yola getirdi. Özellikle AB'nin derinliği ve konumu konusunda.
Bu arada Melik Hocam da az önce bahsettiğimiz soğuk oklüzyon cephesinin yağışla birlikte dalacağı konusunda bir tweet atmış.
İc Ege ve Iç Anadolu'da uyarı yazılan illerde yağış öyle ılıman havada olmayacak. Ani sıcaklık düşüşleriyle birlikte direkt buzlanmaya da neden olacak. Mümkünse seyahatler ertelenmeli, trafiğe çıkmak zorunda olanlar oldukça dikkatli ve tedbirli olmalı. https://t.co/wflwpQrQyd
— Melik Ahmet TAŞTAN (@Nowcasting_Turk) February 14, 2021Bundan sonrası Allah'ın takdiri. 2 gün boyunca keyifli zamanlar geçireceğiz. Burada da değerlendirip keyfini katlarız. Şimdilik hepinize hayırlı geceler. Ben oğlanı uyutmaya gidiyorum.
hocam mgm cok net bi sekilde ankara icin acikca dillendirmesede modelleri aksine beklentinin ustune cikalacagini dusunuyor.
bu arada site altyapisinimi guclendirildi ne yapildiysa yapanlarin eline saglik.istanbul sayfasi 20ser 30ar sayfa gidiyi banamisin demedi site masallah.