Icelendıclow hocam gfs son veriler uşak için nasıl kaç mm kar veriyor
İcon , gfs , ecwmf göre 10 cm cepte sizin
Icelendıclow hocam gfs son veriler uşak için nasıl kaç mm kar veriyor
İcon , gfs , ecwmf göre 10 cm cepte sizin
Ama yerde tutan kar miktarı az olabilir yerler baya ıslandıgı için.
Seneryolara bakalım 2. siklon durumumuzdan bize yarayabilecekler. Siklondan alıyoruz aldığımız yağışın büyük bölümünü ikinci siklon malesef çoğu senryoda yine doğulu oluşuyor. Buradan dönmez heralde artık.
Egosy kanka nobettemiisin
Oyun oynuyorduk abi arkadaşlarla uyuyorum şimdi sabaha inşallah iyi görüntüler görürüz hayırlı geceler
kütahyam da hava açık gökyüzünde bulut bile yok.
Sabah ecmwf ve Gfs'de olumlu bir değişme var mı?
pırıl pırıl bir Denizli sabahından herkese günaydınlar,bu sistem de seyirci koltuğunda yer aldık hayırlısı. icelandicLow # nerede kalmıştık, ufuktaki sistemin tarihi ne zaman belli olur kardeşim ?
herkese günaydın. Kutahyamda parçalı bulutlu bir hava hakim. Gökyüzü arada mavi rengini bize gösteriyor. Baştan beri belli olan birşey vardı. Bu sistem Marmara ve Karadeniz sistemi olması. Ülke sistemi falan değildi.
Bugün seyirci olmamız normal hocam. Bizim için beklenti yarın başlıyor. Boş geçmeyeceğiz inşallah
Hafif yağmurlu bi Uşak sabahından günaydın. Gece saatlerine kadar Marmarayı izliycez sonrası nasip. Sıcaklık düşüşü erken olursa ne ala...
Bugün seyirci olmamız normal hocam. Bizim için beklenti yarın başlıyor. Boş geçmeyeceğiz inşallah
İnşallah dediğin gibi olur kardeşim 😀 ama sabah gfs ve Ecmwf mutabakat kurdu, Denizli için sistem sonuna kadar havada anca kar görürsünüz diyorlar, gerisi nasip artık.
Hafif yağmurlu bi Uşak sabahından günaydın. Gece saatlerine kadar Marmarayı izliycez sonrası nasip. Sıcaklık düşüşü erken olursa ne ala...
Hocam erken de olabilir ben uşağın süpriz yapacağını düşünüyorum yağış konusunda
git gide düştü yağış ikinci patlayan siklondan neredeyse ülkenin küçük bir kısmı etkilenecek gibi görünüyor.
Günaydın cümleten 8.7 Derece şuan konumum, hava kapalı bakalım neler olacak 🙂