22/28 Ocak Avar Kar Fırtınası - Tüm Türkiye'de Kar Yağışları

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hocam emegine saglık bölge açıklarken orta Karadenize yer olmamış hocam samsuna ne beklıyosunuz

    Salı sabahına kar örtüsüyle uyanacak Samsun. Sonraki yağışlarda sıcaklık sorunundan çok tutmayabilir. Perşembe gecesi bir ihtimal tekrar yine 1-5 cm ekleme gelebilir.

  • hocam hayırlı olsun inşallah, bu mezosiklonun konumu hakkında fikriniz nedir şu anda daha şanslı olarak istanbull gözüküyor.. Kocaelli-sakarya-düzce hattında beklediğiniz 30-40cm'lik kar bununla ilgili olduğunu düşündüğüm için soruyorum. Teşekkürler :) 8)

    İzmit 5 günlük hava durumu

    tahmin-show-2.aspx?m=KOCAELI&basla=1&bitir=5

  • Elizine sağlık hocam. İstanbul güney sahilleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu sistem ile birlikte herkesi mutlu edicek kar miktarını yakalayabilecek miyiz? Genelde çok çok iyi olmayan sistemlerde hep güney tarafları sıkıntı yaşıyor.

  • Eline emegine saglik. Sistem girisindrn sonra karadeniz aciklarinda 2021 subat ayindaki gibi bir siklon olusumu gosterdi modellerden bazilari (aksam ciktilarini bilmiyorum), bu konuda dusuncen nedir?

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hocam konu hayırlı olsun.Sanki geçen seneki şubat sistemini hatırlatıyor :) Siklon Sakaryada 3-5-7 cm kar yapmıştı.Fakat DEKLER sonrası şehrin en az kar alan yeri bile 30 cm kar almıştı.60 cm i de bulan birçok yer oldu konumum gibi.Umarım aynısı nı yaşarız.Tüm ülke için de hayırlısı olsun

  • Hocam konunuz hayırlı olsun elinize sağlık, bermuda hakkındaki görüşleriniz nelerdir, dek bandı yakalayabilirmiyiz?

    Elbette. Rüzgarın karayel olması buna engel değil, -40 derecelik ULL'nin geldiği gün İğneada açıklarından kütleler oluşacak.

  • hocam tek sorum salı günü de istanbulda dek olucak mı ? o gün için bahsetmemişsiniz.

  • Hocam elinize sağlık, açıklayıcı şekilde olmuş. Burdur ve ilçesi Bucak için beklentileriniz nedir? Yoğun bir kar yağışı yaşanır mı özellikle Bucak ilçesinde