Karalama Tahtası

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Taşı gediğine oturtma diyelim hocam:)

    evet bu daha iyi betimleme oldu:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Can sıkıntısı napak ^^ Biri bizle uğraşıyorsa bizde uğraşır dalga konusu yaparız, harbiden bizede eğlence çıktı ya en sonunda arşiv yapacagım 2-3 günde bir birşeyleri paylaşıp trolliyeceğim ^^ Bundan sonra böyle piyasadaki kahinlere ders olsun. Yeter artık uğursuzluk getirdikleri.

  • 1000 şey söyledim 1'i tuttu Meteoroloji Kahinim 8) Bu arada dew point 0 ise 30 derecede bile kar yağar.

    1/1000 tutturma oranı varsa başarı. Kendileri çok güzel tahminde kullanılabilir, zira söylediklerinin 999/1000'i hatalı çıkıyorsa söylediği ne varsa tersi gerçekleşecek demektir.


    Bana 2 ay sonra hava ne olacak deseler, ben de iklimsel veri tablosundan kopyala yapıştır yapsam, en az %10 doğruluk oranı elde ederim çok rahat. Hangi kaynakları kullanıyorsa biz de bakalım, ne diyorsa tersini söyleriz. İşte kahinlik budur. Ters indikatör mübarek.

  • Adana'ya bile örtülük kar geliyor ahali. İzmire'de geliyor. Öyle bir sistem yolda ki izmirden ığdıra kızakla gidilebilecek. Lütfen üstüme fazla gelmeyin, beni kurda kuşa yem etmeyin. Bir bilim insanı kolay yetişmiyor. Ha bu arada evrensel meteorolojistlikten bilim insanlığına terfi ettim /scatisma2::341 1/kahkahas23s1 1/kahkahas23s1

  • "Arkadaşlar amacım ilgi çekmek değil, twitter takipçi kasmak istesem sürekli 1987,2004 1 metre kar geliyor derdim... 1 saniye... neyse siz beni yine de beğenin ve paylaşın çünkü ben bir ilgi manyağıyım ve 7/24 Twitterdan çıkmıyorum."

  • "M.Ö 1700 kışı geliyor. Satürn'den gelen dalgayı Jüpiter parazit oluşturmasa alacağız. Bu sefer sadece Haliç değil bütün dünya donacak. Buzul çağına giriyoruz. 1987'nin 10000 katı olacak. Bu arada takip etmeyi unutmayın ilgi delisiyim."

  • İstanbulun kuzeyine 1 metre kar geliyor ama yağmazsa sorumlusu hava forum. Ayrıca birde mezosiklon oluşumu var. (Bu bilgiyi HF den çaldım çaktırmayın)

  • Amerika modeli Dünya'nın en meşhur modelidir. Avrupa modeli de pek meşhurdur ama matematik bilim değildir bunu tartışmayalım. Süper imparator meteoroloji kahin bilim insanı büyük üstad (ismini vermek istemeyen) ve kullanıcı adı örümcek türevi olan müjdeleyeci (The Heralder, Heralding) uzun tartışmalar sonucunda geçmiş tahminimin aynen geçerli olduğunu belirtmek isterim.

    Uzman meteorolojik kahinler cemiyetimiz ile yaptığımız son görüşmelerde malesef fikir ayrılığına düştük. Kızıl Çılgın Kahin'in kozmik büyük üstad Ekrem Kökten eften püften hocamın aklını çelmiş sanırım. Zonal rüzgarlar yüzünden İngiltere üzerinden gelecek polar afrika atağı sebebiyle Spider Man(Tehlikeli örümcek tarantula) ve üstad kış bitti kar mar yok diyor ama katılmıyorum.


    Matematik bilim değildi eyvallah ama üzdün beni hocam.

  • Tarihler 5 Ağustos 2022'yi gösteriyor.İstanbul'da 40 dereceyi aşmayan ilçe kalmamış.Show haber bülteni sadece Show Haber whatsapp ihbar hattına gelen asfaltta yumurta pişirip afiyetle yiyen insanların videolarını yayınlıyor. :D