İnce ama buz oranı yüksek kar yağıyor hocam evden çıktığımda farkettim, hızını biraz daha arttırırsa sabaha 40 50 cm ile uyanmak hayal değil.
Bir anda kesilmesi kötü oldu, tam tuttu 5-10 cm oldu kesildi.Devam ederse çok iyi olur.
İnce ama buz oranı yüksek kar yağıyor hocam evden çıktığımda farkettim, hızını biraz daha arttırırsa sabaha 40 50 cm ile uyanmak hayal değil.
Bir anda kesilmesi kötü oldu, tam tuttu 5-10 cm oldu kesildi.Devam ederse çok iyi olur.
Enes Güleç(17) paylaştığınız o resimde Tekirdağ üzerindeki yağış siklondan arta kalanlar mı?
Hocam sizin konum baya değişikmiş.Bursanın her yerine saf kar düşerken sulu almanız,10 cm yakın kar varken 2 cm olması gibi..
valla bende anlamadım. Kent meydanına bakıyom kameradan asfaltta bile 2 cm den fazla kar var. Bizim orası Duaçınarında da çimenlerde 10 cm’den fazla kar var ilginç yani
Dışarıda çok ince ama hızlı bir yağış var, akşam 5'den beri hiç ara vermeden 7 saatir yağıyor, hayatımda ilk kez bu kadar uzun ve kesilmeden bir yağış görüyorum ama anlık radardan bakınca sanki kesilecek gibi duruyor. Enes Güleç(17) bize DEK vurur mu etkisi olur mu acaba
manyasta tipi var 15 dk dir
Balıkesir de incede tanelide olsa yeniden başladı
Enes Güleç(17) paylaştığınız o resimde Tekirdağ üzerindeki yağış siklondan arta kalanlar mı?
Çok büyük ihtimal. Üst seviye rüzgarı yavaşlatıp, rüzgar batıya dönüp kütle doğuya yönelince stabil kaldı Tekirdağ da ki kütle.
Dışarıda çok ince ama hızlı bir yağış var, akşam 5'den beri hiç ara vermeden 7 saatir yağıyor, hayatımda ilk kez bu kadar uzun ve kesilmeden bir yağış görüyorum ama anlık radardan bakınca sanki kesilecek gibi duruyor. Enes Güleç(17) bize DEK vurur mu etkisi olur mu acaba
Dek işi şans işi ama Dek alma ihtimali yüksek olan konumlardan birindesiniz. Bir süre kesilme olabilir ama ardından dekler gelecektir.
Enes Güleç(17) Tekirdağ şu Deklerden nasibini bir alsa keşke. Bir kaç kere iyi hatırlıyorum Tekirdağ şehir merkezine kadar uzanan bir dek çıkmıştı.
Enes Güleç(17) Tekirdağ şu Deklerden nasibini bir alsa keşke. Bir kaç kere iyi hatırlıyorum Tekirdağ şehir merkezine kadar uzanan bir dek çıkmıştı.
Onun için uygun basınç dizilimi bu sistemde yok. Belki başka sefere...
Bursanın doğusunun maşallahı var tüm dostlara selamlar 🧣❄️🤪
DEK ne zaman oluşacak tahminen
Aleyküm selam yakışıklı 😄
Radarda Bursa üzerinde kütle kalmadı ancak hafif kar yağışı devam ediyor.
Edit:Windy baba bizi yanılttı mgmye bakınca kütleler halen var.
Özlucede kar yeniden yoğunlaştı.
Hocam soğuk hava girişi ne zaman başlıyor hava sıcaklığı 0.5 derecede kaldı yağan erimeye başladı