rüzgar dönmesiyle birşeyler almaz mıyız daha
Uzman arkadaşlar daha iyi bir cevap verebilir. Bu konularda tam bir bilgim yok maalesef. MGM' ye bakarak birşey olmaz diyor gibi.
rüzgar dönmesiyle birşeyler almaz mıyız daha
Uzman arkadaşlar daha iyi bir cevap verebilir. Bu konularda tam bir bilgim yok maalesef. MGM' ye bakarak birşey olmaz diyor gibi.
Tekirdağ kumbağ lapalapa yerler direniyor araclar vs kaplı da nereye kadar o yesil gelecek... yazmadım heycandan eklemlerim hareket etmiyor.
Erdek istasyonu sahilin dibinde ve MGM'ye göre şu an kar yağışlı. Benim oturduğum yer çok yüksekte bir yer değil ama sahilden içerde kalıyorum ve dağ eteği sayılabilecek bir yerdeyim. Şu an çok kuvvetli olmayan kar yağışı var
Tekirdağ kumbağ lapalapa yerler direniyor araclar vs kaplı da nereye kadar o yesil gelecek... yazmadım heycandan eklemlerim hareket etmiyor.
umarım o yeşil ereğliye de vurur son demimiz diyorlar
Çanakkale merkezde radar boş olmasına rağmen tek tük kar taneleri düşüyor ne oluyor acep hareketlilik mi başlıyor acep
çok güzel yağıyor umarım ereğliye gelir
Çanakkale merkezde radar boş olmasına rağmen tek tük kar taneleri düşüyor ne oluyor acep hareketlilik mi başlıyor acep
Üst seviye rüzgarı tam batıya döndü. ULL girişi, gece geç, sabah erken saatlere denk geliyor onun için şuan Gökçeada tarafından kütle beklemek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Alt seviyede radara takılmayan kütle şuan hafif yağış bırakıyor olabilir.
Şuan konumum osmangazi'de incecik sulu kar yağıyor. Çatımda olan 2cm kar da suya dönmüş vıcık vıcık. İnanılmaz hayal kırıklığı içerisindeyim. Kısıtlama falan olmasa basar giderdim başka ilçeye. Çok güzel kar almış her yer mobeselere bakıyorum da üzüldüm çok. İnşallah sabah kalktığımda bir dek falan vurmuş olur. Üzgünüm
Üst seviye rüzgarı tam batıya döndü. ULL girişi, gece geç, sabah erken saatlere denk geliyor onun için şuan Gökçeada tarafından kütle beklemek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Alt seviyede radara takılmayan kütle şuan hafif yağış bırakıyor olabilir.
peki ULL yağış oluşturacak mı ona göre erken kalkalım
Şuan konumum osmangazi'de incecik sulu kar yağıyor. Çatımda olan 2cm kar da suya dönmüş vıcık vıcık. İnanılmaz hayal kırıklığı içerisindeyim. Kısıtlama falan olmasa basar giderdim başka ilçeye. Çok güzel kar almış her yer mobeselere bakıyorum da üzüldüm çok. İnşallah sabah kalktığımda bir dek falan vurmuş olur. Üzgünüm
Hocam sabahtan beri aynı şeyi söylüyorsunuz lütfen yanlış anlamayın. Hiç olmazsa kar yağışı ve örtü gördünüz burada o da yok. Lütfen yorum yaparken karşı tarafı da düşünelim
Hocam mesajlarınızı takip ediyorum, gerçekten çok üzüldüm size, vallahi imkanım olsa evleri değiştirelim diyeceğim. Acısını bilirim. Saygılar
Hocam sizin konum baya değişikmiş.Bursanın her yerine saf kar düşerken sulu almanız,10 cm yakın kar varken 2 cm olması gibi..
peki ULL yağış oluşturacak mı ona göre erken kalkalım
Sabah 6 civarı gösteriyorlar. Artık yağar mı yağmaz mı atmosfere kalmış, elimizden başka bir şey gelmiyor.
Hocam sizin konum baya değişikmiş.Bursanın her yerine saf kar düşerken sulu almanız,10 cm yakın kar varken 2 cm olması gibi..
Bende anlamıyorum şuan bursaya aralıksız yağıyor bu arkadaş nerede oturuyorda şikayetçi! Ben demirtasta oturuyorum gayet güzel kar aldık yerler tuttu hep ve şuanda yağış kesmeden azda olsa devam ediyor şükretmek gerek barajlarimiza yaradığı için