sistemin bizim tarafımızda olan en yoğun yağışı mıydı hocam? Çünkü ben pek yoğunluk bir şey göremedim
İyi devam et sen o zaman
sistemin bizim tarafımızda olan en yoğun yağışı mıydı hocam? Çünkü ben pek yoğunluk bir şey göremedim
İyi devam et sen o zaman
bir cisim yaklaşıyor efendim
Konum 2 gündür güneşli, dekler burayı hiç vurmadığı için şahsen ay sonu ay başı sistemine odaklandım. Uzun vade model takibi radar takibinden daha keyifli.En azından gelirken eriyen kütleler yok
Konum 2 gündür güneşli, dekler burayı hiç vurmadığı için şahsen ay sonu ay başı sistemine odaklandım. Uzun vade model takibi radar takibinden daha keyifli.En azından gelirken eriyen kütleler yok
Bugünki kütleler karada dahada güçlenerek geldi sadece güneye inerken zayıfladı
Kütle iyice toparladı kendini ama güneye inmeye niyeti yok ya boğaz ya Anadolu yapacak rüzgar yönü bizim için kötü.
O kütle boğazı vurup sonra Anadolu'da geçecek gibi.
Esenyurt'ta ki arkadaşlardan özür diliyorum, ben geçen sene Ataşehir'e yağmazken Esenyurt'a yağıyor diye buraya geldim. Meğerse sorun benden kaynaklıymış, gittiğim yeri kurutuyorum arkadaşlar.
Merak etme hocam öcümüzü sağlam alıcaz tecrübeye dayanarak söylüyorum .
ne boğazmış her kütleyi aldılar be
İyi devam et sen o zaman
Abi ciddi soruyorum, kaç gibi yağdı bana biraz kızdın gibi geldi de gerçekten görmedim ben. Yemek yaparken mi yağdı anlamadım. Ayrıyeten diğer yerlere göre kıyas yapıyorum ona takılıyorum ben.. Sen tepki gösterince acaba yanlış bir şey mi yaptım dedim
Biraz daha aşağı inerse bayrampaşa ve civarını fena vuracak..
O kütle boğazı vurup sonra Anadolu'da geçecek gibi.
bize inmeden teyette geçebilir bakalım
Vintersaga hocam bu dekleri almamızda 500, 850 ve yüzey rüzgarlarının uyum göstermesi mi etkili oldu? Gerçi pendik sahil alamadı ama:)
Hocam radardan baktığımda tepe noktası 3 km civarı gözüküyor, yani 700 hPa'ya kadar uyumluluk güzel olsa gerek. Buna ek olarak rüzgarın beklenenden daha güneye meyil etmesi karın daha genele yayılmasını sağladı. Rüzgâr hızının düşük olması ise kütlenin yavaş hareket etmesine ve Pendik'e ulaşamadan dağılmasına sebep oldu diyebiliriz.
Dün gerçekleşen en düşük sıcaklıklarda İstanbul ve Trakya'da ölçülen en düşük değerler arasında Silivri Orman Sahası 3. sırada yer aldı. Türkiye genelinde ise en soğuk 50. istasyon oldu.
Tekirdağ, Saray, TEKİRDAĞ/SARAY | -13,0 |
Kırklareli, Pınarhisar, PINARHİSAR/MAHYA DAĞI | -11,7 |
İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI | -11,4 |
Edirne, Lalapaşa, LALAPAŞA | -9,8 |
Edirne, Lalapaşa, LALAPAŞA/HAMZEBEYLİ KÖYÜ | -9,2 |
Parol diye bir arkadaş vardı söyledi durdu çıktı da gelip racon keske Noldu yol çekiyirdiniz GFS'ye dese hakkı
rizgır yık virin vır mıı? Dek nedir bildiğine emin misin denip duruldu adama
Bayrampaşa 07:00 / 09:30 arası
">