Benim rakımım 130 burda bile örtü olmadı
Bayrampasa da ortu bile oldu hocam. Demekki kuvvetli kuzeyli ruzgar kuzey ilceleri epey bi isindirmis.ic kesim olarak kar aliyorum baya. Denizler asiri sicak galiba zor sogur.
Benim rakımım 130 burda bile örtü olmadı
Bayrampasa da ortu bile oldu hocam. Demekki kuvvetli kuzeyli ruzgar kuzey ilceleri epey bi isindirmis.ic kesim olarak kar aliyorum baya. Denizler asiri sicak galiba zor sogur.
Bu kar tutar. Tecrübeyle sabittir. Tahminimce burası dolmaya başlar ve birkaç saat sonra sahilllere uzanır. Saat 10-11 gibi ortalık yıkılır..
İstanbul radarına bakarsanız bazı arkadaşlar görür dekler yeni yeni kuvvetleniyor sabah saatlerinde istanbullu beyaz örtüyü görecektir diye düşünüyorum
Sabah 7 itibariyle sıcaklıkların 0a düşeceği ve örtü oluşacağını düşünüyorum ancak deklerin daha kuvvetli olmasını beklerdim
Artık bütün tahminlere tepkim Ezel dizisinde Ömer in Eyşana hapishane görüşmesinde söylediği söz gibi sakın bir söz daha söyleme niye biliyor musun çünkü inanırım...
Artık bütün tahminlere tepkim Ezel dizisinde Ömer in Eyşana hapishane görüşmesinde söylediği söz gibi sakın bir söz daha söyleme niye biliyor musun çünkü inanırım...
Gercekten anlam veremedigimiz bir sistem yasiyoruz. Ben bu sistemi merakla takip ediyorum. Daha neler gorucez acaba.
arkadaşlar şuan aldığım kar yağmır kky farkyok siklonik yağılmı yanş cephemi dek mekanizmasımı yoksa dekler yenimi etkş edicek bilgisi olan paylaşırsa sevinirim hepinize iyi sabahlar (bu arada canınızı sıkmayın Allah büyük bence bu sistemin kıyısından köşesinden her tsraf birşey koparıcak ve kış bitmeden güzel bir sistem alıcağız daha 1.5 ayımız nerdryse
millet ne cigaralar içiyor ya
Cigara migara içmiyorum, gördüğümü söylüyorum.
Gece tipi ile yattım. Sabah 5.30 a alrm kurdum. Ümraniye'de zaten hali hazırda örtü vardı 2-3 cm şimdi olmuş 6-8cm.
Gece:
Sabah:
bu kısım sonradan mı oluştu yoksa? rainviewer'dan takip ediyorum radarı anlamadım.
Ümraniye'de şov devam ediyor, hala tipi var.
Bayrampasa da kar yogunlasti 0 derece
Display MoreGece tipi ile yattım. Sabah 5.30 a alrm kurdum. Ümraniye'de zaten hali hazırda örtü vardı 2-3 cm şimdi olmuş 6-8cm.
Gece:
Sabah:
Maşallah. Yedin bu sistemin de ekmeğini
Pendik... Kazandığın savaş yok be abicim