Tren bekleyen istanbullular(Temsili)
Ben maalesef daha fazla bekleyemiyorum o treni herkese iyi geceler.
Tren bekleyen istanbullular(Temsili)
Ben maalesef daha fazla bekleyemiyorum o treni herkese iyi geceler.
ah İstanbul sıcaklıktan ne güzel yağışı kaçırdın be... Bakalım inşallah sabah 5-6 gibi bari beyazlatsın
Dekin gozunun yağını yiyeyim ben ,balyoz gibi vurdu göz gözü görmüyor
Anadolu hisarındayım hiçbirşey yok =(
başakşehir bomboş ahh ahhh
Kütle geliyor birazdan sıcaklığı 0 dereceye çeker büyük ihtimal güzel yağış alırız
Hocam kaç saattir ha şimdi geliyor ha birazdan geliyor diye helak olduk. Bir ümit beklemeye devam ediyoruz bu sefer gelir inşallah.
Suan cekmekoy den anlik fotoğraf ya da video atsam çoğu kişiden linç yiyebilirim
Suan cekmekoy den anlik fotoğraf ya da video atsam çoğu kişiden linç yiyebilirim
Atın hocam neden linç edilesiniz bizde mutlu oluruz kısmetiniz varmış tadını çıkartın
Sistem çöpmü oldu şimdi
Gram uykum yok ama umut da kalmadı artık bıktım GOP'da akşam 5 ile 8 arasında güzel yağıp örtü yapan sonra ise sürekli eriyen ve havada sadece uçuşan karı izlemekten.. Sindirim ve boşaltım sistemime vurdu o tren benim karayel ve soğuklar yerle bir etti hatta herkese iyi geceler sırf dışarı cıkıp saçlarımın bembeyaz kaplanabilme umuduyla bekledim bu kadar ama, örtü alamadık en azından yorgan altında hasta olmaktan kurtulmaya çalışayım
Çatalca bensiz olmaz dedi
başakşehir bomboş ahh ahhh
Camda bekliyorum başakşehirli olarak üzücü bee
Çatalca bensiz olmaz dedi
Yağıyor mu çatalca da
At at
Anlık Çatalca
Yağıyor mu çatalca da
Evet