Sıcaklık eksiye düştü burada don yaparsa üstüne kar düşerse belki bir şey olabilir

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
- Samet
- Closed
-
-
Samsun 260 rakım olarak yaklaşık 70 cm ye yakın kar aldık ara ara dekler vuruyor 5 dakika 10 dakika çok güzel yağıyor...şimdi güneş açtı... Yaradana şükürler olsun kendi adıma çok güzel bir sistem oldu... darısı diğer kar sevdalı kardeslerime
-
Giresun adına ben bu sistemi 8 ocak 2015 sistemine benzettim
-
Bafra rakımı yüksek kesimler
-
Giresun ve bölgemiz için yine çerez sayılacak bir sistem geçirdik. Bazı arkadaşlar yine itiraz edecek ama sıcaklık sınırda kaldı. Cıvık örtü üzerine sadece dün gece 4 saat saf örtü alabildik. Rüzgar yine yapabileceğini en berbatını yaptı. Şubat sonunda daha etkili Giresun un ve tüm karadenizin rekor kıracağı bir sistem alabilmesi ümidiyle. Gelecekse bu model gibi gelsin.
-
-
Ordu'da uzun süreli kar yağışı olmuyor. Dek bantı yakalayamadık. Umarım bu akşam yakalarız.
-
Şubat sonu Mart başı gibi doğu Karadeniz'i etkileyecek sistemler var mı acaba? Yoksa bu yıl kış sezonunu kapattık mı?
Ne kışı kapatabiliriz mevcut verilerle, ne de bu kadar uzak vadeden doğu Karadeniz sistem alacak diyebiliriz.
Mart başı yeni bir hareketlenme var.
Ama önce burnumuzun ucunu görmek gerek. Cuma günü karadenizden inecek salınım, orta ve doğu Karadeniz'e yaklaşırken ull benzeri bir oluşuma evriliyor. Bir anda herhangi bir ilimizde beklenmedik bir etki oluşturabilir. Trabzon ve Rizeye adalet dağıtacak gibi görüyorum ben kendi adıma.
Cumartesi sabahı öncesi bu sistemi bitti kabul etmiyorum.
Sistem değerlendirmesini de cumartesi yaparım, sonra Mart başı için veri takibine başlarız.
-
Bu sistemden bende çok memnun oldum Allaha şükür
-
Bakisiyoruz kütlelerle
yarısı karaya girdide
-
Samsun pazartesi gününden beri kar alıyor.Konumumun rakımı 50 ve 25 cm civarı kar örtüsü oluştu.çok değil 15 dakika yürüme mesafesinde yer yer 50 cm kar var.Şahsen beni memnun etti.İnşallah kış bitmeden sistem ve sistemler almaya devam ederiz.
-
-
Şuan samsun merkeze 10ila 15km uzaklıkta ankara yolu üzerindeki köyümdeyim ara ara harika dek bantları vuruyor habire cmler ekleniyor 70cmi bulan yerler var çok güzel hala daha ağır bir kar yağışı var
Hangi köy kardeşim?
-
Bu sistemden bende çok memnun oldum Allaha şükür
Al benden de o kadar gayet güzel bir sistemdi bulunduğum yer adına konuşuyorum evimin önünde 25-30 cm kar var Allaha binlerce kez şükürler olsun helenki sezonu havada dahi kâr göremeden kapatanlar varken
-
Görsellik doyurucu Kar yağdı mı?
Kızlarımla kartopu oynandı mı?
Kuraklığa merhem oldu mu?
Soruların cevabı evet kendi adıma.
O zaman şükürler olsun.
Darısı yeni sistemlere.
-
Samsun'lular bilir bugün dolmuşla kuşun ordan araştırma hastanesine giden yoldan geçtim resmen arabaların yarısı gömülmüş.Tahminimce araştırma hastanesinin orda yarım metreden fazla kar vardır.Rakımıda 170 felan.
-
-
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Konu Dışı [Genel Sohbet] 7.5k
- Interstellar