Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Dün gece sıtma sonrası 38 ateşi kadar gördüm. Ilık, soğuk bir duş alıp meyve yedim ve parol içtim. Şuan ateş, sıtma falan bir şey kalmadı. Tek sıkıntım çok hafif bir eklem ağrısı başka semptom hiç yok. Hastalığı yenmek için gerçekten dirayetli olmak gerekiyor. Yattıkça insan daha kötü oluyor. Bol sıvı ve yemek takviyesi ile vücut güçten düşmüyor en azından.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Yaklaşık 10 sene önce benim kalbimin atışı normale göre biraz değişik gelmişti duruyor gibi olup sonra sert bir vuruş oluyordu bir an birşeye heyecanlanmis gibi olurdum sanki biryerden düşmüş korkmuş gibi olurdum ritim holter takıldı kan tahlili yapıldı vs. Ama hiç birşey çıkmadı strestenmis tamamen ne çektim 3 ay sürdü tam ☹️

    Aynı problemleri bire bir yaşadım yaşıyorum. Benim de 2-2.5 belki 3 aydır sürüyor. Stres ve sinirden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama anlamadım. Bir an önce ya baba bir karlı sistem gelecek rahatlayacağız ya ilkbahar yaz gelecek kışın kasvetli havası da psikolojik olarak etkiliyor beni. İngilizleri daha iyi anladım niye hep depresyonda bu adamlar 🤣

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Buyrun hocam yardımcı olmaya çalışırım

    Geçmiş olsun öncelikle. Kedim 11 aylık dişi yerlere yatıp dönmeye ve sürekli kıçını kaldırmaya başladı.😁 Kızgınlık dönemine girdi sanırım değil mi? Bağırtısı vs. Çok az Allahtan. Bundan sonra nasıl yol izlemeliyim sizce ve kısırlaştırmam şart mıdır?

  • Istanbul günlük vefat bilgisine göre;


    2021 yılında 2019 yılına göre fazladan 21259 vefat gerçekleşti.


    1 Mart 2020'den itibaren 2019' aynı döneme göre 17457 kişi fazladan vefat etti.


    Pandemi başından beri Istanbul'da 2019 senesi ile karşılaştırdığımızda 38176 kişi fazladan vefat etti.


    Umarım bir an önce bu virüsten kurtuluruz.

  • Geçmiş olsun öncelikle. Kedim 11 aylık dişi yerlere yatıp dönmeye ve sürekli kıçını kaldırmaya başladı.😁 Kızgınlık dönemine girdi sanırım değil mi? Bağırtısı vs. Çok az Allahtan. Bundan sonra nasıl yol izlemeliyim sizce ve kısırlaştırmam şart mıdır?

    Hocam tamamen size kalmış bir durum. Biz her canlı 1 kere de olsa anneliği tatsın diye düşünüp 1 kere yavru almıştık sonra kısırlaştırmak zorunda kaldık. Ayrıca o kızgınlık dönemlerinde çok sınırlı olup,evden kaçmaya çalışıyordu. Eğer yavru alma gibi bir düşünceniz yoksa kısırlaştırabilirsiniz tabi. Ama iyi bir yerde yaptırmaya bakın. Kısırlaştırma yaptırırsanız ona göre özel mamaları vs alacaksınız. Onların yemi ayrı oluyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • 11.00 de tekrar beyin ameliyatına gireceğim dualarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın

    Allah yardımcınız olsun hocam, sağlıkla kalın.

    "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." -M.Kemal ATATÜRK

  • Arkadaşlar araçlardan, özellikle fren sisteminden anlayanlar var mıdır? Benim araçta hafif frene bastığımda tak tak tak sesler geliyor. ABS değil.


    Edit: Videoyu yükledim, araç clio 4 icon otomatik şanzıman. Sol önden geliyor, disk ve balata değişti sorun hala çözülmedi.


    Sorun çözüldü mü geçmiş sayfalarda varsa görmedim.


    Disk ve balata ne marka takıldı hocam bazen imalat hatalı olan parçalar çıkabiliyor. 2.0 focusumun termostatı daha 15 günlük olmasına rağmen su kaçırmaya başladı mesela.