Ay sonuna bir sistem var mı?
Bunu bende merak ediyorum öyle bir gelişme veya ihtimal var mı dereceleri yine 0 veya - lere getirecek bir sistem gelme ihtimali nedir ?
Ay sonuna bir sistem var mı?
Bunu bende merak ediyorum öyle bir gelişme veya ihtimal var mı dereceleri yine 0 veya - lere getirecek bir sistem gelme ihtimali nedir ?
Kuşadası'nda da arabaların üzerinde tutmuş bu sabah. Burada nem uygun değildi off hep hafif kar virga arası gitti geldi
Vade uzun ama burada dursun ☺️
16.01.2021 Bergama/Aristonikos heykeli Fotoğraf:F.Yücel Tunca (alıntı)
Bu sabah ödemiş merkez
Şubatın ilk haftası baya hareketli geçecek gibi. Vade baya uzun. Ocağın son günü tekrar burda görüselim
Arkadaş forum anasayfasına döndüğümde böyle hata veriyor çözümü bilen var mı?
nazilli çok iyiydi
Çok güzel bir sistem oldu bölgemiz adına her yer az çok kar aldı bazı ufak değişiklikler olsaydı bölge geneli örtü alabilirdi ama nasip kismet böyleymiş önümüzde bol yağışlı süreç var barajlarımıza katkısı olucak.
Havalar biraz dinlenecek lakin ay sonuna doğru azorun istediğimiz konumdan yükseldiğini görüyoruz ne kadar yükselir nasıl konumlanir kestirmek güç lakin ay sonunda sistem gelebilme ihtimali mevcut .
yine bir rakım sistemi ile karşı karşıya kalabiliriz 26 27 28 gibi
Sabah bir de baktım kar yağıyor.
Ocak sonu ve şubat ilk haftası tekrar karlı bir sistem oluşumu mevcut detayları gün geçtikçe takip edeceğiz arkadaşlar.
spile cikmak isteyen arkadas varsa solim zincirsiz tabeladan yukari cikamiosunuz tadini cikardim ama kalabalikti pismanda oldum 😅
Konumum anlık -2 derece.. Önümüzdeki 2 gün geceleri buz gibi olacak..