Ocak ayında medicane kulağa ilginç geldi bir de ayın kaçında onu çözemedim
27-28 ocak arası
27-28 ocak arası
ızmir manisa arasında şuan şu saat itibarı ile 8 derecelik fark var
geçen hafta ocak ayına göre yüksek bir sıcaklığa mahruz kaldık bazı yerler ocak ayı sıcaklık rekoru kırdı. bunun etkisi olmuş olabilir.
Denizler son sisteme rağmen hala sıcak bu hafta da hep güneyli rüzgarlarla ısınacağız
Bu gelecek sıstem cok kuvvetlı olmuyacak.Gıbı yukseklere v e ıc kesımlere faydası olacak gıbı.Buyuk bır beklentı yanlıs olur .İzmir ıcın ozellıkle yagmur bol alacagız gelecek sıstemlerle ılgılı gelecek soguk hava dalgası uzun soluklu gorunmuyor ..Benım beklentım suanlık İzmir ıcın kar zor gıbı takıbe devam
ecm bir tık güçlenmiş bakalım neler olucak
gunaydin arkadaslar
Subat basinda sistem beklentisi devammi
pazar günü hafta ortasındaki sistem belli olur.
Biz yağışlara odaklanalim diyagram müthiş bir çıktı sunuyor bence öncelikli olarak yağmurun tadını çıkarın.
icon iyi gidiyor 995 mb ab veriyor 27 sine soğuklar ile çakışırsa çok iyi olur
Biz yağışlara odaklanalim diyagram müthiş bir çıktı sunuyor bence öncelikli olarak yağmurun tadını çıkarın.
Haklısın ustad
Macera boyutunda yagislar olurmu dolu vesayre
merhaba arkadaslar. Önümüzdeki hafta beklenen kasirga benzeri durum modellerde görünmeye devam ediyor mu. Risk durumu nedir.
merhaba arkadaslar. Önümüzdeki hafta beklenen kasirga benzeri durum modellerde görünmeye devam ediyor mu. Risk durumu nedir.
Şu an için görünmüyor sadece dün akşam ecm güncellemesinde göstermisti kendini bugün sabah ecm o ihtimali kaldırdı
984Mb gibi ekstrem bir alçak basınç olma ihtimali düşük olmakla birlikde nispeten derin bir alçak basınç (995Mb) civarlarında etkileme ihtimali yüksek gibi duruyor.Kuvvetli yağış ve rüzgarı bol olan bir periyot yolda gibi.. Alçak basıncın konumu ve rotasına göre yüksek kesimler güzel kar yağışları alabilir.
Şu an için görünmüyor sadece dün akşam ecm güncellemesinde göstermisti kendini bugün sabah ecm o ihtimali kaldırdı
Teşekkürler.