Ecmwf ne batıya ne doğuya adam akıllı bişey vermedi pek. Öğle güncellemesi çok önemli oldu ama pek değişeceğini sanmıyorum
Çünkü bir kere aleyhimize değiştiler mi pek lehimize değişmezler. İstisnalar kaideyi bozmaz öyle değil mi hocam?
Ecmwf ne batıya ne doğuya adam akıllı bişey vermedi pek. Öğle güncellemesi çok önemli oldu ama pek değişeceğini sanmıyorum
Çünkü bir kere aleyhimize değiştiler mi pek lehimize değişmezler. İstisnalar kaideyi bozmaz öyle değil mi hocam?
Kesinlikle haklısın ama bir de şu var daha önce çok kez sistem anında olumlu gelismeler de yaşandı. Takdir Allah'tan
başka bir kuruluşdan takip ediyorsunuz zannettim hocam özür dilerim
Estağfurullah hocam.
Kesinlikle haklısın ama bir de şu var daha önce çok kez sistem anında olumlu gelismeler de yaşandı. Takdir Allah'tan
Doğrudur hocam özellikle Diyarbakır adına. Geçen senelerde sıcaklık sınırda olan günlerde baya iyi kar yağdı hatırlıyorum. Bakıp görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
ecm diyagramı fena değil bölgenin doğusu için
sistemi en kötü yaşayacak il olacakken bu sabah en iyi yaşayacak olmamız. Beklentim yokken beklentimi yükseltti
Hatay için rakımı 200 ve altı için kar ihtimali malesef yok diyebiliriz. Ancak Yayladağı yolu yoncakaya Şenköy taraflarında kar şartları oluşur.
Biz de mi sıcaklık olarak sınırdayız ecm yağmur demiş sanırım
Hatay için rakımı 200 ve altı için kar ihtimali malesef yok diyebiliriz. Ancak Yayladağı yolu yoncakaya Şenköy taraflarında kar şartları oluşur.
Valla düne kadar takip ettim belki olur diye de . Dediğin gibi cok zor görünüyor hocam. Bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez. Hem merkeze değil de Harbiye senin taraflar sürpriz sever.
Karamsar olmayalım arkadaşlar 6 saatte bir değişim oluyor sonuna kadar devam kar alicaz insaAllah
mgm verileri çok kötü geldi
mgm verileri çok kötü geldi
Güneydoğu'nun doğusu için iyi 😀
Antep-Maraş ve Adıyaman üçgeninde yine yağışı ve soğuğu güzel verdi.
Madem bozacaktın o kadar gün neden kandırdın bizi... Son gün bozması kötü oldu.
Yarin ögleden sonradan itibaren, Gazinatep iyi kar yagisi alacak görünüyor.
Antep-Maraş ve Adıyaman üçgeninde yine yağışı ve soğuğu güzel verdi.
Elazığ için ne düşünüyorsunuz
Ayın 26 si bölgenin doğusu için sıkıntı daha umarım 29 bölge geneli etkilenir onu bozmasa bari
Elazığ için ne düşünüyorsunuz
Şu anlık verilere göre güzel görünüyor hocam.
Şu anlık verilere göre güzel görünüyor hocam.
Mazıdağı nasıl olur üstad yağış az ve yağmur görünüyor sanırım
ŞANLIURFA ve kuzey ilçeleri için ne düşünüyorsunuz hocam