Son ecm güncelinin görseli

Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
-
-
Son ecm güncelinin görseli
Hocam rica etsem bu sitenin linkini atabilir misiniz?
-
Arkadaşlar bide şunu belirteyim kimse alınmasın gücenmesin sürekli forumdayım her yorumu okuyurum ama artık gerçekten ve gerçekten maksat tahmin yapacağım diye çok yersiz tahminler yapılıyor biliyom heyecan var kar gelsin kar yağsın derdindeyiz ama gerçekten çok aşırı bilgi kirliliği oluyor sadece gfs ecm veya başka bir veri sıfır çizgisini güneyimize kadar verdi sonra yağış haritasına bakıp yağışta var tamam kar geliyor inanın sadece yanıltır biraz sabırlı biraz daha tecrübe ile daha güzel yorumlar yapacağınızdan eminim zaten hocalarınız gerekli yorumları zamanı gelince yapıyorlar neden bunları yazdım model okuyamayanlar var o anda biri kar geliyor diyor biri kötü çıktı diyor biri çok güzel çıktı ben beğendim diyor biri buraya yağmur diye diyor demek istediğim sayfamızda çok kişi var üye olupta yazmayan bizim yorumlarımıza bakıp ya mutlu oluyorlar yada mutsuz o yüzden lütfen sizden ricam her kafadan bir ses çıkmaması SAYGILARIMLA
Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık. Yorumları dikkatle okuyan biri olarak o çelişkiye çok düşüyorum. Kimin doğru kimin yanlış yazdığını anlayamıyorum.
-
Nebil Oktay İl meteo (the weather) uygulama, play store' de. 3-4 yıldır kullanıyorum. ECMVF baz alınıyor. Güzel ve detaylı bir uygulama.
-
Diyağram sevincimizi yarım bıraktı en soğuk senaryo çıkmış
Diyagramlar sürekli değişiyor
-
-
umran_ordu hocam diyafram düzelecektir
-
Kadirwinter sayın hocam. Hatayın bu sistemden kar anlamında faydalanma olasılığı var mı hala? Çok sınırda duruyoruz çünkü.
-
umran_ordu hocam diyafram düzelecektir
İnşallah fakat attık kritik saatlere girdik. İkinci bir konu diyafram yazdığım mesajda dahi diyağram kelimesi geçiyordu telefon kendinden otomatik düzeltmeye geçiyor herhalde onu anlamayacak kar sevdası yoktur artık mizahını bıraksak mı!
-
umran_ordu hocam diyafram düzelecek
Hocam Ömerli sizce ne olur, geçen sistemin daha iyisini yaşarmıyız, geçenki sistemde hep yağmur kar arası gidip durdu.
-
Kadirwinter sayın hocam. Hatayın bu sistemden kar anlamında faydalanma olasılığı var mı hala? Çok sınırda duruyoruz çünkü.
Doğrusu şu anda 500 rakım üstü içinde sıcaklık sorunu görünüyor. Hatayın yağış tan önce oldukça düşük yer seviyesi sıcaklığına ihtiyacı var. Bu görünürde zor bir olasılık, dileğimiz daha düşük sıcaklıklar.
-
-
Doğrusu şu anda 500 rakım üstü içinde sıcaklık sorunu görünüyor. Hatayın yağış tan önce oldukça düşük yer seviyesi sıcaklığına ihtiyacı var. Bu görünürde zor bir olasılık, dileğimiz daha düşük sıcaklıklar.
Hocam batman yine sınırdamı???
-
Post by Sarpp ().
This post was deleted by Şaban Çilesiz: üslubunuzu düzeltin (). -
-
Hocam batman yine sınırdamı???
Şu anda sınırda, diğer şehirler gibi, 5 günlük süre var daha değişecektir, öyle bir sistem ki bizde olumlu yada olumsuz sınırdayız. 72.saate düşmesini bekleyeceğiz.
-
Post by Harunsalman72 ().
This post was deleted by Samet (). -
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Geç Kış , Mart Balyozu İhtimali 2.9k
- Cold.EFso
-
- Replies
- 2.9k
- Views
- 224k
2.9k
-
-
-
-
Yaşadığınız Ekstrem Sıcaklıkları Paylaşın 88
- Cold.EFso
-
- Replies
- 88
- Views
- 3.2k
88
-
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Şubat 2021) 5.6k
- Samet
-
- Replies
- 5.6k
- Views
- 1.2M
5.6k
-
-
-
-
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar 8.2k
- Samet
-
- Replies
- 8.2k
- Views
- 405k
8.2k
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 298
- Samet
-
- Replies
- 298
- Views
- 27k
298
-
-
-
-
Volkanik Aktiviteler 76
- Cold.EFso
-
- Replies
- 76
- Views
- 11k
76
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 65
- Interstellar
-
- Replies
- 65
- Views
- 2.8k
65
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021) Genel Yorumlama 22
- Samet
-
- Replies
- 22
- Views
- 880
22
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 337
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 298
- Samet