Çatılar ve arabalar beyazlamaya başladı.
Hayırlı olsun hocam. Çok güzel görünüyor
Çatılar ve arabalar beyazlamaya başladı.
k.marasa sahane yagiyor suan
Maraş Antep Ve Siirtteki fotoğraflara baktigimda kar bizden yoğun ama bizden az tutmuş.Keşke hava -1 -2 ye düşse ydi de bu güzel yağışlar örtüye dönseydi
modeller çok az yağış verirken maraşım geçen şubattaki gibi sürpriz yaptı yine
Maraş Antep Ve Siirtteki fotoğraflara baktigimda kar bizden yoğun ama bizden az tutmuş.Keşke hava -1 -2 ye düşse ydi de bu güzel yağışlar örtüye dönseydi
Aynen dedigin gbi. Yollae hic tutmadi daha. Hayirlisi olsun
Tamer burda örtü hızla artıyor çok şükür. Yarın öğleden sonra ve akşam soğuk üzerimizden çekilmez ise Çarşamba akşamına kadar 15 cm civarında bir örtü oluşur diye düşünüyorum.
Tamer burda örtü hızla artıyor çok şükür. Yarın öğleden sonra ve akşam soğuk üzerimizden çekilmez ise Çarşamba akşamına kadar 15 cm civarında bir örtü oluşur diye düşünüyorum.
Siirt biraz dahai iyi konumda antep ve maraş tan.Bol şanslar
Yağış vuran yerleri tebrik ediyorum burası 4-5 saattir yağışsız ve hala 5 derece
Malatya Başlıyoruz Hazırmıyızzzz
Batman'da nasiplenir inşaallah. Çarşamba günü nöbetim var yine. Sabah erkenden Batman'a geleceğim. Keşke hava açık olduğu zamanlarda gösterdiği düşük sıcaklık performansını yağışlı havalarda da gösterseydi. Durum çok daha farklı olurdu. Her yer kar alıyor Batman yağmur. Sonra sistem çekilince de en şiddetli soğukları yine Batman yaşıyor.
Mgm batman havaalni 4 derece kky diyor suan
Urfa gol var mı.
Urfa gol var mı.
hocam bu yağış ne zamana kadar devam eder
hocam bu yağış ne zamana kadar devam eder
Verilere göre öğlene kadar ara ara çok kuvvetli yağacak
Hayırlı olsun hocam burada da az daha soğuk girişi olsa güzel yağış olacak inşallah