Buraya ilk mesajım.Ama haklı bir sebepten.Ama diyoruz...
Yürü bire Hızır Paşa
Seninde Çarkın Kırılır
Güvendiği Padişahın oda bir gün devrilir
Ramocular belli ediyor kendini
Buraya ilk mesajım.Ama haklı bir sebepten.Ama diyoruz...
Yürü bire Hızır Paşa
Seninde Çarkın Kırılır
Güvendiği Padişahın oda bir gün devrilir
Hocam inanın ki ramo dan duymadım.İzlemiyorumda o diziyi.Fakat sevdiğim bir sözdür. ..
Çekmeceme laf ettirmem her sistemde beni mutlu etti siklon kurtarmazsa dek kurtarıyor burayı
göl tarafı için konuşuyorum valla yüzümüz gülmedi kaç yıldır
Günaydınlar herkese
Fatih'te aşağı yukarı bileğe kadar kar olacak inşallah
Ağlamaktan gözlerim kurudu artık
Ama sevinçten...
Sevgililer günü özel programımız için şimdiden rezarvasyon yaptırmayı unutmayınız.Bu akşam yakarız sinoptikleri diyoruz...Bizi hasret saracak bulutlar çıldıracak diyor rahmetli Ahmet kaya...
Ecmwf'nin darmaduman ettiği bölgemden sonra bu konuya ilk defa adımımı atıyorum.
Ben de bursa yıldırımdan geldim biraz ağlamaya. Şu an 140 mt. rakımda sıcaklık 1.5 derece. Yanımızda deniz falan yok ama İstanbul güney sahillerinden fazla sıcaklık sıkıntısı çekiyoruz. Kadıköy rıhtım bile an itibariyle bizden daha soğuk
😁
Buraya rezerve edelim bu hafta lazım olabilir
Gel vatandaş gel ...Kar göremeyenler, görmeye umudu kalmayanlar,gördüğü kar seviyesini az bulanlar,ben buna sistem mi derim diyenler,hayaller neydi ne oldu diyenler,bahar gelsin bitsin bu ızdırap modundakiler herkes için yerimiz var...Sevgililer günü özel programına Aldatıldık diyor kar sevdamız için tahminler yerle yeksan...
Here's a #BehindTheScenes fact for our Twitter followers:
— The Weather Channel (@weatherchannel) February 14, 2021
Between #Uri, #Viola, freezing temps, and southern storms, we're reaching a *record number* of weather graphics being built and maintained right now... Over 200! 🤯
By EOD, it will be well over 250. pic.twitter.com/DGX6SrVoEM
Hacı abi elhamdülillah Müslümanım ama ağlama duvarını kullanabilir miyim iki dakika
biraz ağlıyayım bölgem adına uğur getirir belki gece bişeyler alırız