İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Avar)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Olsun ben 10 cm’e de tamamım yeterki o karda garc gurc yürüyebiliyim hasret kaldım resmen :)

    uzays3271653126 2022 kışı hava-kars323

  • imza mühür kaşe basıyorum direkt böyle olay ortalama bir istanbul kış sistemi karalar bağlamaya da gerek yok uçup kaçmaya da gerek yok

  • Kardeşim biz buraya dini nasihat almaya gelmedik. Forumda vakit geçirip, model takip edip, hava olaylarını anlayıp öğrenmeye çalışıyoruz. Burda herkes belli bir yaşta kendi kararını verip istediği şeye inanıp istediği gibi yaşayabilir. Bu kadar dayatmacı olmayın artık.

    Adam dayatmacı olmuyor ki, sadece düşüncelere saygı duy diyor başka birşey dediği yok. Bu konuda Chronic53 hocam haklı

  • çok bilgi kirliliği var maalesef..

    Forum son günlerde çok karışmaya başladı,çok ilginç yorumlar,peşine tartışmalar,atismalar, yani sistemden ziyade, odak noktaları farklı uçlar olan açıklamalar geliyor, biraz uzak durmak lazim ve de bir cekiduzen verilmesi gerekiyor herkes her kafasına eseni yazmamali, ben de dahil diyerek noktaliyorum.

  • herkeze teşekkür ediyorum şu trol kişisine cvp yazmıyorsunuzya hepinizi alnınızdan öpüyorum helal olsun

    çatla inş


    dedim ama yazdınız yapma hocam gelme bu oyuna

    Kim o? At izi it izine karıştı artık😂

  • Bu 10 günlük soğuk paternde sevinenler.


    İGDAŞ,

    BOTAŞ,

    BOĞAZİÇİ ELEKTRİK,

    ENERJİ SA,


    Üzülenler,

    Günlerce model takibi yapıp kazık yiyen karseverler...


    Alın size soğuk patern.

    Snow Depht / Beylidüzü

    Kara Aşık Olmak Delilik Değil bir Sevdadır...

    hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333

  • Ver şu mübarek elini bi öpem yaaa

  • ağzınıza sağlık. herkesin kendine göre bir fikri var ve inanılmaz bilgi kirliliği oluşuyor. arkadaşımız burada çok güzel özetlemiş, lütfen okuyun. her güncellemede duygularınızla gaza gelmeyin. bekleyelim görelim, ne gelirse tadını çıkaralım. hep son ana kadar sürprizler olmuştur. bir daha neden olmasın? ha olmadı mı sonrakilere bakarız. vallahi şurada bilgi verici yorumdan ziyade insanların sürekli birbirine sataşmasını görmekten gına geldi.

    "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız." -M.Kemal ATATÜRK

  • Forum son günlerde çok karışmaya başladı,çok ilginç yorumlar,peşine tartışmalar,atismalar, yani sistemden ziyade, odak noktaları farklı uçlar olan açıklamalar geliyor, biraz uzak durmak lazim ve de bir cekiduzen verilmesi gerekiyor herkes her kafasına eseni yazmamali, ben de dahil diyerek noktaliyorum.

    Aslında bu sayfada kimse tahmin yapmak dışında bir şey yazmamalı çünkü gerçekten çok karıştı

    uzays3271653126 2022 kışı hava-kars323

  • Hocam lütfen nankörlük yapmayın (!!) ne güzel bol soğuk olucak :))

    Yağış olmadıktan sonra soğuk benim için para etmiyor hocam :))

    10 gün soğuk olucak diye ne zaman sevinirim kar yağarsa,

    Yoksa 10 derecede yağmuru tercih ederim.

    Snow Depht / Beylidüzü

    Kara Aşık Olmak Delilik Değil bir Sevdadır...

    hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333

  • Herkes sakin olabilir bence sadece atmosfere kızabiliriz o da istediğimizi bir türlü tam olarak vermiyor diye :)

    Konuyu zaten uzatmaya gerek yok çünkü tek yapmak istediğim bu konu üzerinden genel olarak daha fazlası, daha iyisi için zihin yormamız, çalışmamız ve uğraşmamız gerektiğini söylemekti şükür edip kenara çekilmektense. Hem kendimiz Hem de toplum için bunları yaptığımızda zaten kimse zararlı çıkmaz. Örneğin; insanların tatil yapabildiği ortamda karnımızın salt doyduğuna şükretmek yerine daha iyisini hak ettiğimizi bilelim ve karnı dahi doymayanların ya da sağlıklarını kaybedenlerin bunu hak etmediğini bilelim daha mutlu toplum, daha güzel dünya hedefleyelim

  • Kardeşim biz buraya dini nasihat almaya gelmedik. Forumda vakit geçirip, model takip edip, hava olaylarını anlayıp öğrenmeye çalışıyoruz. Burda herkes belli bir yaşta kendi kararını verip istediği şeye inanıp istediği gibi yaşayabilir. Bu kadar dayatmacı olmayın artık.

    Şükür dediğim yorumumda gülünecek bir durum mu var? Lütfen dini inancimla alay eder gibi gulmezseniz bir daha sevinirim iki yorumumda da aynı şeyi yaptınız yapmayın saygılı olun.

  • Bize kar haram kıyı Ege'ye hayatta kar yağmaz bunu artık anladım sizin için güzel sistem olsun videolardan fotoğraflardan mahrum etmeyin kar hasretimi bir nebze bastiriyim gercekten inanmıştım bu sefer her sene aynısı oluyor verip geri alan modeller hiç iyi degilim moralim umudum en dipte sizlere sevgiler ve saygılar İstanbul ahalisi Berkay34 hocam teşekkür ederim tekrar bana yardımcı oldun sorularıma cevap oldun ama olmuyor işte ne yapalım elden ne gelir inanın ki psikolojim o kadar bozuldu ki bu sistemi boş gecersek ve böyle kapatirsak forumdan ayrılıyorum kendinize iyi bakın Allah'a emanet...