Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Halkı sokağa davet etmek isteyen sosyal medya hesapları ile ilgili işlem başlatıldı. 270 hesap inceleme altına alındı. Emniyet genel müdürlüğü Siber suçlarla mücadele kapsamında kısa süre açıklama içinde yapacak.

    2 Mal editiert, zuletzt von Chronic53 ()

  • Halkı sokağa davet etmek isteyen sosyal medya hesapları ile ilgili işlem başlatıldı. 270 hesap inceleme altına alındı. Siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü konu ile ilgili açıklamayı kısa süre içinde yapacak.

    Dün de demiştim özellikle bu tür olaylarda provokasyonlara gelmemek lazım. Terör sempatizanları hemen damlıyor. O yüzden çok tehlikeli oluyor. Maksadına aşmadığı sürece eylem, tepki demokratik hak ama işte o fırsatçılar hemen türüyor. Özellikle Twitter'da çok var böyle hesaplar.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Dün de demiştim özellikle bu tür olaylarda provokasyonlara gelmemek lazım. Terör sempatizanları hemen damlıyor. O yüzden çok tehlikeli oluyor. Maksadına aşmadığı sürece eylem, tepki demokratik hak ama işte o fırsatçılar hemen türüyor. Özellikle Twitter'da çok var böyle hesaplar.

    Demokratik hakkını sonuna kadar herkes kullanır. Valilik izniyle belirli şartlar kapsamında gösteri ve grev v.s yaparsın ancak, halkı sokağa davet etmek yetkili olmayan ağızlar tarafından yapıldığında suç teşkil eder

  • Demokratik hakkını sonuna kadar herkes kullanır. Valilik izniyle belirli şartlar kapsamında gösteri ve grev v.s yaparsın ancak, halkı sokağa davet etmek yetkili olmayan ağızlar tarafından yapıldığında suç teşkil eder

    Dediğim konu giriyor orada. Çağrışım yapan hesapların bir çoğu provokatörler oluyor. Onlar ilk fırsatta türüyor. Bazıları da suç olduğunu bilmeden anlık sinir ile yazıyor. Orada devletin provokatörleri yakalayıp, cezalandırması gerekiyor. Özellikle Twitter'da çok var bu tarz dediğim hesaplar.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Dediğim konu giriyor orada. Çağrışım yapan hesapların bir çoğu provokatörler oluyor. Onlar ilk fırsatta türüyor. Bazıları da suç olduğunu bilmeden anlık sinir ile yazıyor. Orada devletin provokatörleri yakalayıp, cezalandırması gerekiyor. Özellikle Twitter'da çok var bu tarz dediğim hesaplar.

    Bu ülkede 15 yıldır polis memuruyum son 2 yıldır komserlik yapıyorum bu işlere doğrudan doğruya hakim olduğum için burada ki kardeşlerimi tabiri caizse uyarıyorum " Sosyal medya hesaplarında ki yönlendirmelere uymayınız. Valikik ve emniyetin izni olmadan sokakta eylem v.s yapmayınız. Devleti sokakta karşınıza almayınız. Demokratik haklarınızı sandıkta sonuna kadar kullanınız. Hükümet değiştirmek sandıkla olur aksi durumlar suç teşkil eder".

    Herkese saygılar.

  • Reuters'e göre bae ve Türkiye arasında swap anlaşması olacakmış. Kur bir nebze düşer.


    Bugün Beşiktaş'ın, Ajax ile oynayacağı şampiyonlar ligi karşılaşması varmış 20.45.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Az önce bankacımla konuştum. Bi müşterisinin 3 milyon dolar borcu varmış. Adamcağız kafayı yemiş. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.Benimde Dün gece itibariyle 10 bin dolar zararım vardı. Bu gün çok şükür kafa kafaya geldi. Ama elimdeki fonlardan kademeli olarak çıkıyorum. Uzun bir süre cebimde sadece ekmek almak için tl saklarım :(

  • Bir yandan da acaba arap sermayesi yatırım için bu kur seviyelerini mi istedi diye düşünmeden edemiyorum. Endeksimiz dolar bazlı 2008 krizi seviyelerinden dönmus gözüküyor. Dolar bazlı hisselerimiz çok ucuz seviyeye indi. Bu sayede daha fazla hisse alabilecekler diye bu şekilde istemis olabilirler. Yani sirketlerimizi ucuza kapatmış olacaklar.


    Daha önce 2018 de dolar 7.20 gördüğünde Katarla anlasma yapmıştık. Tesadüf olduğunu düşünmüyorum.


    Tabi herhangi bir bulgu veya haber yok sadece düşüncem.

  • Benzinin dolardan fazla yükselmesinin ve dolar düştüğünde genelde indirim yapilmamasinin bir sebebi var mi?

    Her yerde geçerli bu. Kur yükseldiği an araba fiyatları 3-5 bin tl zam yiyor en az yüzde 10 geliyor. Kur düşüyor,indirim olmuyor veya fiyatlar eski haline dönmüyor. Sebebi kanımca şu çıkan kur bir daha kısa vadede kolay kolay düşmez. 13 gördüyse o kur o bantta seyir eder düşerse 11-12 düşer ama tekrar 13 görür. O yüzden tekrar tekrar zam yapmaları yerine o kurda zammı tutuyorlar. Kur kalıcı olarak düşüş yaşarsa atıyorum 10 dan 8'e düşer ama 6-7 ay bu bantta kalır hiç yükselmez indirim de ona göre akabinde gelir.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • 10 milyar dolar sermaye girişi. Bakalım dolar ne yana gidecek

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.