Forumumuzda Meydana Gelen Veri Kaybı Hakkında Duyuru

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Dün gece 30 milyon hf puan bana da gelmişti veri kaybı olmadan önce ki hf puana inmiş ve hf gold üyeliğim gelmemiş ve 2 tane ödülüm eksik

    Şu an ki mevcut puanınız veri kaybı olmadan önceki puan ile doğru mu?Dün gece ki çalışma buna yönelikti şimdi geri dönüşlere göre ek puan durumunu da değerlendireceğiz.Üyelikler ve rozetler geri gelmeyecek puanlar tamamlandıktan sonra marketi önceki fiyatların yarısına indirip açacağız.O zaman üyeik alabilirsiniz.

  • Samet hocam 30m hf puan aktarılmış dün ama niye 10m gözüküyor bende şu an

    30 milyon puanlar geri gelmezse bizim verdiğimiz teselli ödülüydü.Şu an mevcut olan puan sizin veri kaybı olmadan önceki puanınız mı?Eğer o puana yakınsa yada az da olsa eksikse yönetim olarak ek puan teselli ödülünü tekrar değerlendireceğiz.

  • Benim puanım 65 milyondu diye hatırlıyorum hocam şuan 68 milyon olmuş bilginiz olsun 3 milyon fazlası var..

    YAŞAYANLAR, ÖLÜLER BİRDE DENİZCİLER VARDIR.

  • Şu an ki mevcut puanınız veri kaybı olmadan önceki puan ile doğru mu?Dün gece ki çalışma buna yönelikti şimdi geri dönüşlere göre ek puan durumunu da değerlendireceğiz.Üyelikler ve rozetler geri gelmeyecek puanlar tamamlandıktan sonra marketi önceki fiyatların yarısına indirip açacağız.O zaman üyeik alabilirsiniz.

    Evet doğru hocam puan açısından bir itirazım yok benim adalet açısından bu daha doğru oldu sadece üyelik ve rozet eksik onu belirttim,ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

    Einmal editiert, zuletzt von Tolkien ()

  • Hocam benim eklediğim 30 milyonu katmayalım dün gece veri kaybından önceki puanları yüklemeyi denedik.Şu an mevcut puanınız veri kaybından önceki puanla tutuyor mu?

    Hocam tutuyor ama platinium üyeliğim geri gelmedi 6 ayı falan kalmıştı

    :cold_face:

  • Hocam tutuyor ama platinium üyeliğim geri gelmedi 6 ayı falan kalmıştı

    Hocam bahsettiğim gibi üyelikler gelmeyecek hata veriyor çünkü fiyat konusunda indirim yapıp marketi açacağız o zaman tekrar alabilirsiniz.Ayrıca avatar resimleri de bazı üyeler de hatalı kalmaya devam ediyor.Bu üyelerimizin resimlerini kaldırıp tekrar yüklemeleri gerekiyor.

  • Hocam benim eklediğim 30 milyonu katmayalım dün gece veri kaybından önceki puanları yüklemeyi denedik.Şu an mevcut puanınız veri kaybından önceki puanla tutuyor mu?

    Net hatirlamiyorum ama büyük ihtimalle tutuyordur.

  • Eski puanınız doğru ise üyelikler ve rozet için market fiyatlarını yarı yarıya indirip tekrar açacağım o zaman tekrar satın alabilirmisiniz.

    Teşekkürler bilgilendirme için. Avcı rozeti markette olmayacağı için veri kaybı olmadan önce mevcut olan Avci rozetimi müsait bir zamanınızda gönderebilirseniz mutlu olurum 🙂

  • Teşekkürler bilgilendirme için. Avcı rozeti markette olmayacağı için veri kaybı olmadan önce mevcut olan Avci rozetimi müsait bir zamanınızda gönderebilirseniz mutlu olurum 🙂

    Dün bu nicke gönderim sağladım gözüküyor olması lazim

  • Dün bu nicke gönderim sağladım gözüküyor olması lazim

    İşte bir karışıklık oldu forumda bu konuda. Gönderdiğiniz hesabı ben hesabım silinince açmıştım. Şuan o hesap ile yazdığım mesajlarda nickim NarkozZ olarak gözüküyor. Avcı rozeti de o hesapta gözüküyor. Benim puanlarımın tam gönderildiği esas hesabım bu oldu.

    Einmal editiert, zuletzt von Crow ()

  • İşte bir karışıklık oldu forumda bu konuda. Gönderdiğiniz hesabı ben hesabım silinince açmıştım. Şuan o hesap ile yazdığım mesajlarda nickim NarkozZ olarak gözüküyor. Avcı rozeti de o hesapta gözüküyor. Benim puanlarımın tam gönderildiği esas hesabım bu oldu.

    Simdi geldi mi?

  • Samet hocam, puanlar tam. 10 milyon üst üste girenlere vermiştiniz ocak ayında. Bir de ocak ayından bu yana her gün giriş yaptığım için gelen 2 milyona yakın puan vardı, şu an veri kaybı öncesiyle tam olarak aynı. Elinize sağlık. Geçmiş olsun.