Sezonun en yüksek diyagram oranı geldi; %61
Haydi inşallah.
Sezonun en yüksek diyagram oranı geldi; %61
Haydi inşallah.
ben bir şeyi merak ediyorum, 850hpa haritasına bakarak rüzgarın karayel ve poyraz olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
Hocam rüzgarlar için farklı bir harita var sanırım 850 basinctan farkli
ben bir şeyi merak ediyorum, 850hpa haritasına bakarak rüzgarın karayel ve poyraz olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
http://www.meteociel.fr/modele….php?ech=6&code=0&mode=14
Buradan rüzgarlara bakabilirsiniz
Öyle ya da böyle barajlara can suyu olmaya başlıyor yağışlar. Havada belki de 3 5 cm lik kar da olsa sezonu açmak güzel. Henüz daha Ocak ayının 10 olması daha da güzel. Yani kim bilir 25 30 Ocak arası daha sıkı bir sistem gelebilir koskoca Şubat ayı var. Umarım bu kış 2 3 güzel sistemli İstabul kışlarından olur. Virüsle geçen sıkıntılı günlerde bir moral olur. Ve belki de bu bahar Herşey çok daha güzel olur virüssüz bir dünyaya tekrar uyanırız. Ve her mevsimin tadını da ayrı ayrı çıkarırız.
Şöyle lapa lapa kar yağsa, sağlam da soğuk olsa;dışarıda dolaştığımızda maskelerimiz buz tutup suratımıza yapışır mı acaba. Saat 3.30 olmuş kafamdan geçene bak😂
marcoumut 850 hpa haritası değil 500hpa geop. Normal olarak ilk paylaşılan basınçlarında yazdığı haritalardaki izobar çizgileri varya işte onlardan yönünü görebiliyoruz genellikle.Sonra yer seviyesindeki rüzgârlara bakılıyor.Ama ana fikir için dek şartları için ilk bakılan ilk söylediğim.
Teşekkür ederim hocam
Rahmet yağıyor maşallah çok iyi. Dün 21.04 mm yağış aldı semtim Sultangazi MGM nin programına göre, bugün hedef bı 20 30 mm daha inşaallah.
Aralıksız yağıyor
Zeytinburnu saatlerdir aralıksız yağıyor :))) maşallah. İnşallah bu sürekliliği Kar yağarkende görürüz ☺️☺️ bu sene İnşallah güzel kar yağışı alırız biter 3 yıllık hasret.
Videoyu şimdi çektim yağmurun Arabanın tavanını dövdüğü anlar
Gfs istikrarli
Kartal'a da çok güzel yağıyo cama vuran yağmur sesine uyandım :))
yağmurlu bir pazar sabahı özlemişiz be
maaşallah gece iyk yagdı sesi takip ettim hep,şuan orta hafif devam ediyor.mevcut konum maltepe sahil kesim