Sprint yarışta ve ana yarışta %60 yağış ihtimali var demiş FIA

Formula 1'e Dair Her Şey [Formula 1 Genel Konu]
-
-
Sprint yarışta ve ana yarışta %60 yağış ihtimali var demiş FIA
Yavaş araçlar için gün doğar. Rainmasterlardan bir tanesi Hamilton sprint yarışta iyi yükselirse pazar yarışta farklı şeyler konuşuruz. Verstappen'de yağmur pistinde leclerc'ten çok daha iyi.
-
Leclerc çok iyi kalkış yakaladı ama lastikleri koruyamadı son 2 turda verdi liderliği. Yarın pole pozisyonu verstappen'de. 1-3 Redbull 2-4 Ferrari oldu. Bu sene güncellemeler ile fark açılmazsa verstappen leclerc çekişmesi çok eğlenceli olacak. Aston Martin'in araç gerçekten rezalet ötesi gridin en kötü aracı. 9. Sıradan 15 sıraya düştü vettel.
-
Monaco için hava tahmini yapabilecek var mı
-
Monaco için hava tahmini yapabilecek var mı
%80 yağmurlu olacak diyolardı ama
-
%80 yağmurlu olacak diyolardı ama
Evet ama windy’e bakınca hafif gözüküyor . Acaba slicks uygun olur mu yoksa Inter mi gerekicek onu merak ediyorum.
-
Evet ama windy’e bakınca hafif gözüküyor . Acaba slicks uygun olur mu yoksa Inter mi gerekicek onu merak ediyorum.
Slicks uygun olur diye düşünüyorum hocam
-
Kırmızı bayrak geldi
-
Ertelendi sanırım
-
Spa 2021 vol 2 :((
-
baslıcak sakin….
-
Geçmiş olsun umarım sağlık durumu iyidir. Korkunç bir kaza.
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
iyi imis bilinci acik ve konusabiliyormus halo gercekten hayat kurtarmaya devam ediyor.
-
Durumu iyimiş.
-
Sebastian Vettel sezon sonu emekli oluyor. Vaybe bir efsanenin sonu
Bir dönemin sonu...
📆 16 Sezon
🏎️ 5 Takım
🏆 4 Şampiyonluk
🥇 53 Zafer
🏅 122 Podyum
🔝 57 Pole Pozisyonu
💨 38 En Hızlı Tur