Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Fb tebrik ediyorum belki zorunluluktan oynatsa da gençleri görmek güzeldi.seyredebildiğim maçlarda gs fb ve tsde ortak sorun defans. Yine de en iyisi Trabzon geldi. Bjk ile bu sene kapışırlar gibi. Yeni transferler olursa bu yarışa katılırlar. Adananın flaş transferleri lige renk katacaktır zamanla. 4 büyüklerin dışında şampiyonluk yarışına girebilecek bir takım göremedim şu ana kadar...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • fbde gençler girene kadar koşmayan basmayan bir takım vardı gençler girdikten sonra yaptıkları presle paslaşmalarla takımı koşar hale getirdiler fbde çok bariz yönetim başarısızlığı mevcut takım avrupa maçına çıkıyor oynatacağı futbolcu yok ayrıca her ne kadar yenilmiş olsada sivassporun mücadelesini beğendim gs bu savunmayla ileride çok sıkıntı yaşar sadece avrupada değil ligdede çok gol yer tabi sezon başı birkaç hafta sonra işler dahada değişebilir ayrıca herzaman söylediğim birşeyide ekleyeceğim sezon başında hiçbir takımımız kuzey ülkelerinden takımlarla eşleşmesin adamlar 30 maç yapıp hazır bir şekilde karşınıza çıkıyor

  • Allah'ım sosyal medyaya bak ne kadar gerizekalı varsa dolmuş asi olmaktan bir insan niye bu kadar korkar bu hastalığın kaç kişiyi hayattan aldığı belli hafif atlatanlarda bile aylar sonra ölümler olduğu belli ne bu inat ne bu korkaklık anlamak mümkün değil?

  • Mert_35 bilgi kirliliği yaratan çok fazla sahte hesap olduğunu düşünüyorum. Ek olarak her gün çok fazla değişik iddialar ortaya atılıyor ve bilim insanlarından bu iddialara yönelik açıklama istiyorlar. Ama bilim dünyası bir sorunun cevabını bulana kadar hemen başka bir safsata ortaya çıkıyor. Bu insanlar bir yanlışı düzeltmek için araştırma yapıp vakitlerini harcarlarken ardından hemen başka bir iddia ortaya çıkıyor. Cevap veremeyince de sen bana cevap veremedin bu yüzden aşı olmuyorum diyorlar. Allah bilim insanlarına sabır , bazılarına da akıl versin artık ne diyeyim.

  • Oxford üniversitesinde yeni yapılan bir araştırmaya göre delta varyantı aşı olan kişilerle aşı olmayan kişiler arasında virüs yüku açısindan bir fark oluşturmuyor. Yani aşılılarda aşısızlar kadar virüs taşıyor. Dolayısıyla sadece aşı olmayanlara pcr testi zorunlulu getirmek bir nevi aşıya zorlamak için külfet yüklemektir. Sıniftaki diğer aşılıların sağlığıyla bir ilgisi yok.


    HaberReport on Twitter
    “Murat Kurum: Vatandaşın kendi evini yapması için Hazine arazileri satışa çıkarılacak.”
    twitter.com

    Einmal editiert, zuletzt von snowstorm81 ()

  • Zorunlu aşı uygulamasının hukuki zemine oturtulması ise çok zor. Bazı profesörler atıp tutuyor. Bu aşılar icin onam formu imzalanıyor. Formda açıkça şirketin sorumlu olmayacağı ve bilimsel çalışmaların yetersiz olduğu yazıyor. Dolayisiyla kimseye bu formu imzalamaya zorlayarak aşıyı dayatamazsınız. Basit mantık.


    Burada aşı olmanın veya olmamanın daha mantıkli olup olmadiğinı tartışmıyorum. Sadece hukuki açıdan yaklaşıyorum.

    Einmal editiert, zuletzt von snowstorm81 ()

  • Gunaydin forum yine tepkisi çeken bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum aslında çok varda bir tanes paylasiyim Turkiye şu an araç fiyatlarında dunyada en pahalı ülke merak ediyorum forumda kaç kişinin arabası ve en son ne zaman aldı?

    Mayıs sonunda Toyota raw4 aldım. Araba 950 bin lira idi ötv teşviği ile 700 bin tl ye (85.000) dolara mal oldu. Aynı Özelliklerde Volvo XC90 1 milyon 700 bin tl. Raw4 ün çıplak fiyatı 226 bin tl geriye kalan 3 katı vergi. 15 20 gün önce Almanya'da yeni X6 tanıtıldı Avrupa ve ABD satış fiyatı 82.500 USD varın gerisini siz düşünün

  • Ben de 16 yaşındayım. Bu pazartesi yaptırdım. Benim arkadaşıma da gelmemişti ilginç. Bazı kişilere geliyor bazı kişilere gelmiyor.

    18 yaş altındaki kişilerde aşı sıkıntısı devam ediyor bazı kişilere geliyor bazılarına gelmiyor şurda okulların açılmasına da bir şey kalmadı daha fazla kişiye açılması lazım diye düşünüyorum