Arkadaşlar şaka gibi bugün sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen havanın sıcak ve güzel olmasını bilen kişiler kendini dışarı atmış. Bugün gerçekten caddeye baktığımda çok kişi vardı biz bu kafayla ne vakaları düşürürüz ne de normalleşmeye döneriz. Bu arada geçenlerde de bahsettiğim ambulans seslerinin artışı bugün daha da fazla geldi vaka sayısı 2-3 gün içinde daha artıcak gibi görünüyor maalesef kendimize dikkat edelim

🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu
- Fease
- Closed
-
-
Samsun'da son yapılan PCR testlerinin %50’den fazlasında İngiltere varyantı tespit edildi.
— Coronavirus ☣️ Turkish Agency (@CoronaTurkey) February 21, 2021b.1.1.7 gittikçe yayılıyor galiba.
-
Denetleme sıfır. Hadi denetleme yok ama kurallara uyanlar da sıfır. Evde su kalmadığından mecburi markete gittim ve market yolunun üstünde bir park vardi. Örtü koyup oturanlar, çay demleyenler, futbol oynayanlar.... Dolup taşmıştı park.
-
Dışarı çıkanlara ben de kızdım bu sayfalarda epeyce. Ama onlara da hak veriyorum artık. Parası olana tatil serbest , kapalı salonlarda toplanmak serbest de bana mı yasak diye düşünüyor pek çok insan. Kendilerince de haklılar.
Sonuç olarak herkes tercihinin sonucuna katlanacak orası ayrı.
-
Şimdi , 101.000 Test var, Vaka sayısı 6500 lerde. Biz geçtiğimiz haftalar 200.000 test yapabiliyorduk. Test sayısı yeniden 200.000 olsa vaka 13000 lere çıkar mı çıkmaz mı ?
-
-
Şimdi , 101.000 Test var, Vaka sayısı 6500 lerde. Biz geçtiğimiz haftalar 200.000 test yapabiliyorduk. Test sayısı yeniden 200.000 olsa vaka 13000 lere çıkar mı çıkmaz mı ?
O zaman haftalardır devam eden 6 küsürlü test\vaka oranı bozulur mazallah.
-
Arkadaşlar şaka gibi bugün sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen havanın sıcak ve güzel olmasını bilen kişiler kendini dışarı atmış. Bugün gerçekten caddeye baktığımda çok kişi vardı biz bu kafayla ne vakaları düşürürüz ne de normalleşmeye döneriz. Bu arada geçenlerde de bahsettiğim ambulans seslerinin artışı bugün daha da fazla geldi vaka sayısı 2-3 gün içinde daha artıcak gibi görünüyor maalesef kendimize dikkat edelim
Çok haklısınız kendimize dikkat etmeliyiz.
Bu artışta İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya mutasyonları ne kadar etkili onu şu an bilemeyiz. Ayrı bir çalışma yapılması lazım bunun için ancak şunu söyleyebilirim; mutasyon olayı ciddi gözüküyor.
-
Arkadas halka ne kiziyorsunuz bizi yönetenler söylediklerine uymuyor ilk onlar uysun halkta onları takip eder.Dun cenaze töreni yapıldı herkes biliyordur kaç kişi katıldı torene bunların arasında Sağlık Bakanı var mı Cumhurbaşkanı var mı var onu geçtim benim teyzem vefat ettiği zaman kimse cenazesine katılamadı bize tedbir var dendi ki herkese dendi kişiye göre cenaze töreni mı var biz mi bilmiyoruz ek olarak kongrelerde kapalı salonlarda tıklım tıklım dolduruluyor el ele tutuşun gibi mantik dışı akıl dışı soylemler var ya bu ülkede kaç ay milet dükkanıni acamadi okuluna gidemedi bunlar yapiliyorsa o zaman kimseye de önlem al demeye hakkın yok..
-
yok onlar mesafe kuralina uyuyorlar..!!dalga geciyorlar milletin akliyla artik
-
Interstellar
Closed the thread. -
Interstellar
Moved the thread from forum CORONAVIRUS to forum FORUM ARŞİVİ.
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 159
- Interstellar
-
- Replies
- 159
- Views
- 7.1k
159
-
-
-
-
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar 613
- Aytac
-
- Replies
- 613
- Views
- 114k
613
-
-
-
-
İç Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir Raporlar-Yorumlar 3.3k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 3.3k
- Views
- 165k
3.3k
-
-
-
-
İç Anadolu Raporlar - Yorumlar 9.6k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 9.6k
- Views
- 510k
9.6k
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 536
- Samet
-
- Replies
- 536
- Views
- 48k
536
-
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Mart 2021) 66
- Samet
-
- Replies
- 66
- Views
- 6.8k
66
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Mart 2021) 66
- Samet
-
- Replies
- 66
- Views
- 6.8k
66
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 14 (06.03.2021) Genel Yorumlama 7
- Samet
-
- Replies
- 7
- Views
- 378
7
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 14 (06.03.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 236
-
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 159
- Interstellar