🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Valilerde susturulur açılan göz tekrardan kapanır bu kadar basit.Konuya uzun süredir yazmıyorum, yazmamaya da özen gösteriyorum.Yazınca hain olup çıkıyoruz sonra :)

  • Vaka sayısı ne kadar yükselirse yükselsin artık eskisi gibi kapanma asla olamaz , istihdam ve ekonomi buna izin vermez ,ihracat yapan firmalar ve çalışanları şu pandemi döneminde diğer sektörlere göre daha az zarar gördü ama diğer sektörler ağır yara aldı , ikinci bir kapanmaya Çatı çöker ,kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı uygulamaları ilelebet devam edemez herkes herşeyin farkında ,Allah yardımcımız olsun


  • Rusya: Covid-19 aşısının klinik denemeleri tamamlandı


    Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, "Gamaleya Enstitüsü'nün geliştirdiği yeni tip corona virüs (Covid-19) aşısının klinik denemeleri tamamlandı ve kayıt prosedürü için belgeler hazırlanıyor" dedi.

    kaynak:Ntv

    insallah....👍

    Einmal editiert, zuletzt von perwella ()

  • Her konuda manipülasyon ve yalan yapın ama insan sağlığında bari yapmayın ama onda bile aynıyız. Milletiyle hükümetiyle bizden bir cacık olmaz. Böyle burnumuz pislikten kurtulmaz.

  • Bir mesajı neden 50 kişi birden paylaşıyor, her sayfa da rusyanın aşı haberi var vintersaga hocamız paylaştı 2 sayfa önce hala paylaşılıyor aynı haber

  • Aşı hazır mı yani ne demek bu? Bize gelene kadar 1 yıl geçer gerçi.

    "Aşının piyasaya sürülmesiyle 3. aşamanın başlayacağını ve aşıyı kullanan kişilerin izleneceğini belirten Gintsburg, aşının kişiler üzerinde olumsuz etkiler yaratması halinde Sağlık Bakanlığı'nın izni geri çekme hakkına sahip olduğunu vurguladı."
    Şahsi olarak görüşüm, pek güvenli gibi durmuyor.

  • "Aşının piyasaya sürülmesiyle 3. aşamanın başlayacağını ve aşıyı kullanan kişilerin izleneceğini belirten Gintsburg, aşının kişiler üzerinde olumsuz etkiler yaratması halinde Sağlık Bakanlığı'nın izni geri çekme hakkına sahip olduğunu vurguladı."
    Şahsi olarak görüşüm, pek güvenli gibi durmuyor.

    Bunları ABD de yapıyordu zaten hiç heyecanlanmaya gerek yok. Ayrıca benim görüşümde sizin gibi.

  • İstanbulda sokaklar Arap, suriyeli, pakistanlı dolu %70i maske takmıyor metrolar vapurlar tıklım tıklım bütün emekler boşa gidecek gibi geliyor bana Allah hepimizi korusun.

  • Van F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Naim Türköz'ün koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve tedavi edilmediği belirtildi.

  • Köyümüz tatil beldesi yolunda. 2 gündür inanılmaz bir yoğunluk var, bakkallar ağzına kadar doluyor, gelenlerin çoğu maske takmıyor ve araç kuyrukları oluşturuyorlar. Özellikle de bugün araçlardan geçilmez oldu. Gece oldu ancak hala yoğunluk bitmedi. Geçen bayram yasak olduğu için sorun olmadı ancak bu bayramdan sonra zaten önceden artışa geçen vakaların günlük 15-20'ye kadar çıkması muhtemel.

  • Vaka sayisi 996 aciklanmis bugun. Mesela gercekte 3000 vaka olsun. Ve bu halktan gizlenmis olsun. Sizce neler degisecek ?

    İnsanların gerçekleri öğrenmeye hakkı var. Salak yerine koyulmaktan bıktılar. En azından bu şekilde düşük açıklayıp millete rehavet vereceklerine, doğruyu açıklasınlar insanlar korksun. Hâlâ virüsün proje olup gerçekte var olmadığına inananlar var.

  • En basitinden halkın virüse bakış açısı değişecek. Daha çok önlem alacak. Şimdi herkes bitti modunda... Ayriyeten verilerin tutarliligi diye bi kavram var kaldıysa tabi