🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Mc Donalds İngiltere ve İrlandadaki şubelerini bugünden itibaren kapatıyor...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, Koronavirüse (Covid-19) yakalanan 68 yaşındaki bir doktorun hayatını kaybettiğini açıkladı.

  • Sokağa çıkma yasağı sonuca bağlı karar olmamalıdır.Gidişat gözüküyor ne olacağı belli 1 hafta eve kapanmak zor değil ülke ekonomisi ne bizi ne sizi ne işçiyi kimse düşünmüyor zaten hala faturalar ile ilgili bile karar alınmamışken benim hayatım neden riskte olsun ? Bir öğretmen olarak bu kararın verilmesini istiyorum ben 10 gündür evdeyim ama mecburen işe gidip gelenler var hala..

    Camilerden hoca

    Zabıta polis sokağa zaruri olmadıkça çıkmayın diyip işe gitmek zorunda olan kişi kime neye çalışıyor bunun cevabını vermeliler ??

  • Bıktım artık şu "sokağa çıkma yasağı gelmelidir". "ohal ilan edilmelidir" mesajlarından. Yüzlerce böyle mesaj var. Yeter artık ya. Bilgi verecekseniz verin arkadaşım. Tamam doğru söylüyorsunuz ama Bildirim konusu burası.

    BORN IN WINTER

  • 9GSpRR.jpg">

    Bu primci şahsiyetlere inanmayın. Ne belgesini ele geçirmişlerde anlamışlar? Aşının 1 seneden önce çıkması çok çok çok düşük ihtimal. Antikor bulunacak vücuda enjekte edilecek hastanın vücudunda 3 ay 6 ay 12 ay 24 ay ne kadar kalıcılığı var? Etkisi ne? Bir sürü testi, deneyi olacak. Bir anda hadi diyip 2 ayda aşı çıkarmak mümkün değil.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Aşı'dan çok ilaç çıkmasını bekleyin. Şu aşamada daha erken çıkacak şey ilaç. Aşı 1 seneden önce çıkmaz. Çıkarsa da etkisi düşük olacaktır. Çünkü aşı için çok kriter var. Vücuda enjekte edilecek virüs mekanizması insan vücuduna kaç aylık bir bağışıklık sağlayacak bilinmiyor. Ne kadar etkisi olacak bilinmiyor. Kalıcılığı bilinmiyor. Bir sürü testten geçecek. Aşı haberlerine bu aralar inanmayın. Her gün 1 haber kanalı aşı bulundu yazıyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Çin'den temin edilen ve 15 dakikada virüs tespiti yapan kitler sabah itibariyle Türkiye'ye ulaştı.


    Toplamda 2 milyon kit Türkiye'ye getirilecek. Güzel haber. Parti parti getiriliyormuş.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ile eşinde koronavirüs tespit edilmiş. Karantinaya alınmışlar ve tedavileri sürüyor. Ayrıca bir kaç gs yöneticisi de pozitif çıkmış. Fatih Terim de test yaptırmış sanırsam onun negatif çıkmış bir sonuç göremedim. Şayet Beşiktaş maçında ortaya çıktıysa Beşiktaş'lı yöneticilerde de olabilir. TFF, TBF ligleri ertelemeyerek büyük bir hata yaptı. Umarım Abdurrahim Albayrak toparlar. Kendisi şeker, tansiyon,kalp hastası ve 65 yaşında.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Aşının çıkması 1 seneyi bulur diyorsunuz. Ya aşı 1 sene önce çıktıysa. Bunlar hep planlı yapılmış şeyler. Dünya nüfusunu azaltmak özellikle yaşlı nüfusu.

  • Aşının çıkması 1 seneyi bulur diyorsunuz. Ya aşı 1 sene önce çıktıysa. Bunlar hep planlı yapılmış şeyler. Dünya nüfusunu azaltmak özellikle yaşlı nüfusu.

    Komplo teorileri çok okumayın kafayı yersiniz. Fransa'da ölenlerin yada enfekte olanların çoğu 50 yaş altı imiş oraya ters etki mi yapıyor? Sars,mers aynı aileden aynı mantığa sahip. Mutasyonla bir şekil hayvandan insana geçiyor. Şuan aşı yok. İnanmayın şöyle şeylere.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Büyük ihtimal toplantıda okullar ile ilgilide bir açıklama yapılabilir daha var ama belli olmaz durum ve gidişat iyi değil ve ilerlediğimiz günlerde daha kötü olmaya devam edeceğine benziyor