🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Paylaşılan tabloda bazı gariplikler var


    RESTORANLAR, KAFE, PASTANE VE BENZERİ İŞ YERLERİ

    • Genel ve özel kurallara (Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri

    Bakanlığı) uyulmak şartıyla (11 Mayıs 2020)


    Yazıyor.Bu alanlar halen kapalı :/ Fake olmadığına emin miyiz bu tablonun?

  • Şanlıurfa'da, sosyal mesafe kuralına uyulması için PTT şubesine dönüştürülen Gazi Ortaokulu binası önünde sıraya giden vatandaşlar, yoğunluğa neden olarak yine uzun kuyruk oluşturdu. Kuyruktaki birçok kişinin sosyal mesafe kuralına da uymadığı görüldü.

  • Korktuğumuz başımıza geldi! Burdur'da koronavirüslü berber 150 kişiyle temas kurmuş


    Bilindiği üzere ülkemizde koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasının ardından normalleşme adımları atılmaya başladı. Bu kapsamda kuaför ve berberler yeniden faaliyete başladı. Ancak korktuğumuz başımıza geldi. Burdur'da koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan berber 150 kişiyle temas kurmuş.


    burdur-koronali-berber-kacaaliler-b-dhAf.jpg


    BURDUR'un Bucak ilçesinde bir berberin yeni tip koronavirüs test sonucu pozitif çıkmasının ardından, hastanın temas ettiği kişiler de tespit edildi. Söz konusu berber 150 kişiyle temas kurmuş... Testi pozitif çıktı Burdur Valiliğince, dün il genelindeki tüm berberlerde Kovid-19 testi gerçekleştirildi. Bu kapsamda Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde berberlik yapan A.T'nin test sonucu pozitif çıktı. Salgın hastalık ekibinin yaptığı çalışmada A.T'nin beldede aralarında tıraş ettiği vatandaşların da yer aldığı 150 kişiyle temasta bulunduğu belirlendi. Bucak Devlet Hastanesinde tedavisine devam edilen berber A.T'nin, genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Belde karantinaya sokuldu


    Hastalığın belde içinde yayılmasını ve başka yerleşim yerlerine taşınmasını önlemek amacıyla giriş ve çıkışları güvenlik şeridiyle kapatılan beldede, karantina süreci devam ediyor.


    Belediye Başkanı da karantinada Test sonucu pozitif çıkan berberle temas eden Belediye Başkanı Gökçe, Sönmez ve Bülbül'e de Kovid-19 testi yapılarak, evde karantinaya alındığı ve test sonuçlarının henüz çıkmadığı öğrenildi.


    https://www.internethaber.com/…temas-kurmus-2101817h.htm

  • Bence artık genel olarak tüm berbercilere coronavirüs testi yaptırmak lazım

  • Bence artık genel olarak tüm berbercilere coronavirüs testi yaptırmak lazım

    Test yapılmadan dükkanların açılması başlı başına bir skandal ve evet yapılmalı hasta hissetmesede taşıyıcı olabilir.Vakalar berber dükkanları yüzünden artış yapacak diye korkuyorum. 2 gündür testi pozitif çıkan berber haberleri geliyor.

  • italya artmış..

    Merhaba ben Onurcan Aydın 27 yaşındayım fiziksel engelliyim açık lise mezunuyum yılardır hava forumda model takibi yapıyorum.

  • İyi de kim uğraşır 35 sayfa bı dosyayi yalandan yere yazmak için ..ayrıca bir arkadas vardı bu bana tebliğ edildi demişti ..o arkadaş açıklarlarsa tebliğ eden kurumu ..açıklığa kavusabilir.