🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bağış kampanyası güzel ama belli süre sokağa çıkma yasağı gelirse cidden iş daha kısa sürede çözülecek.Süreci uzatmaktan ve ağırlaştırmaktan başka bir şey yapmıyoruz şu an.

  • tahmin ettiğim gibi sokağa çıkma yasağı getirmezler getiremezler çünki bizim ekonomimiz malesef vatandaşın sağlığından daha önemli olduğu için daha kaç kişinin ölmesine vesile olacaklar acaba bilemiyorum.vatandaşını yaşatki devlette yaşasın.başkan bu açıklamaların neyazıkki hiç tatmin edici olmadı.diren türkiye evdekal türkiye kendini senkronize et türkiye rabbim sonumuzu hayreylesin bakalım buişin sonu nereye varacak.

  • Güzel bir bağış kampanyası başlattı cumhurbaşkanımız kendisinin 7 aylık maaşını bağışladı . Bütün milletvekili ve bürokratları davet etti .

    Milletvekilleri 7 ay maaş almasa o para halka dagitilsa iyi olur

  • Aslında güzel fikirler çıkabilir ;


    gönüllü karantina ;65 yaş altı istediği zaman çıkabilir ,ama çıkmasa iyi olur


    gönüllü vergi; herkesin vermesi lazım , ama istemeyen vermeyebilir .


    gönüllü askerlik ; herkesin gitmesi lazım, ama istemeyen gitmeyebilir


    gönüllü trafik ; trafik kurallarına herkesin uyması lazım , istemeyen uymayabilir.


    yazarken fark ettim , yazdıklarımın çoğunu istemeyen yapmıyor.

    Kısacası millete göre devlet , devlete göre millet.

  • Milletvekilleri 7 ay maaş almasa o para halka dagitilsa iyi olur

    Kesinlikle muhtarlık yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak . Şuana kadar takdir ettiğim en iyi EKONOMİ paketi oldu halk için . İhtiyaç sahiplerini en iyi bilen muhtarlardır . Rabbim şu devirde işsiz kalan ve muhtaçların yüzünü güldürmeyi nasip etsin .

  • burdan iyi bir miktar toplanırsa yani diyelimki 15 gün yasak verdik bunu karşılayabileceğimiz bir miktara yaklaşırsak acaba sokağa çıkma yasağı gelirmi kızmayın bana aklıma geldi yazdım acaba bunumu sağlamaya çalışıyoruz

  • Ben ohal yasak falan gelecegini dusunmuyorum resmen ek tedbirler ile zaten yasak yapilmamasi icin elden geleni yapiyorlar ohal yasak veren ek tedbiri bu kadar uzatmaz kademe kademe kapatirken baska yerden patlak verir ise insallah yanilirim ama zor gozukuyor ben Yapi Markette calisiyorum can guvenligim yok resmen 3-5 gun sonra oglum olacak Allahin izniylr oylr kotu bir zaman diliminr denk geldiki vardir bundada birhayir Allah herkesin yardimcisi olsun bu zor zamanlarda insallah Ozel sektorun en lanet seyi bu iste basindakiler olsen bile kapatmazlar tedbiri fazla almazlar saatleri ayarlamazlar ayarlayan kesimde var ama kamu gibi duzenek yok bu islerde nabalim mecburuz calismaya

  • Bağış kampanyası konusunda takdir etmek gerekir. Yerinde bir karardı. İş adamlarında azıcık vicdan varsa şimdi bağış yarışına girmeleri gerek. Bu karar bir anlamda insanların dışarı çıkmamaları konusunda destekler nitelikte.