🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Okuduğunu anlamadan cevap vermişsin. "Polise lanet okumak yanlış " dedim zaten. Benim cevabını istediğim şey o kadının diğer otobüslerde olan vatandaşlardan ne ayrıcalığı varda karantina araçından özel araca alınarak kaçırılıyor bunu açıklar mısın ? hani "olayın aslını bilmeden" gitmesine izin vermelerine savunmana yönelik sorum var benim.Polisimize yazılan kötü sözlere tamamen karşıyım.

    olayın aslını benim bilmedigimi sizde benden iyi biliyorsunuz resmi makamlardan açıklamay yapılmadıkca kimse bilemeyecek belki kadın fenelaştı 1000 tane senorya var ben kadının ayrı araca bindirilmesini dogru bulddugumu dile getirmedim devletine polisine böyle hakeret eden birinin bu olayı çarpıtmadan paylaşmayacagını da adım kadar eminim

    :gun_bandana: 2022 MART EFSANESİ :hfyeni (29):

  • O giden hanımefendi ve polise hakaret kişi ya da kişiler gözaltına alınmalı ve haklarında soruşturma başlatılmalı bu bir

    Emri veren ve emri yerine getirenler görevden uzaklaştırılmalı ve haklarında soruşturma başlatılmalı bu da iki


    Sayın Adalet bakanımız ve İçişleri bakanımızın gereğini yapacaklarına eminim.

  • olayın aslını benim bilmedigimi sizde benden iyi biliyorsunuz resmi makamlardan açıklamay yapılmadıkca kimse bilemeyecek belki kadın fenelaştı 1000 tane senorya var ben kadının ayrı araca bindirilmesini dogru bulddugumu dile getirmedim devletine polisine böyle hakeret eden birinin bu olayı çarpıtmadan paylaşmayacagını da adım kadar eminim

    Videodaki kadının hiçte fenalaşmış bir hali yok kusura bakmada :) Bildiğin paşa paşa çıkmış binmiş özel aracına ve gitmiş.


    Hadi dediğin gibi fenalaşmış olsun, özel ambulans ve özel havalandırması olan sedye ile taşınması gerekiyor.

  • Bu olay hemen aydınlığa kavuşmalı. Şayet karantinadan kaçırma torpili varsa en üstten en alta herkes yargılanmalı. Bakanmış,milletvekiliymiş, oranın müdürü imiş,polisler falan hepsi hesap vermeli. Emir kulu olsanda göz göre torpile müsade etmeyeceksin. Şu görüntüler tam bir rezalet. Hiç yakışmadı hiç. Video çekenin eline, aklına sağlık. Sosyal medya sayesinde hemen gündeme düştü.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Eğer devletin polisi(olayın doğru olduğunu farz ederek söylüyorum) toplum sağlığını ilginlendiren bir konuda böyle hareket yapıyorsa o emir kulu değil,cinayete sebebiyet veren bir insandır sadece.Polislikte tıpkı pazarcılık gibi,taksicilik gibi bir meslektir,onurlusu onursuzu vardır.Kutsamayın bu kadar.

  • Videodaki kadının hiçte fenalaşmış bir hali yok kusura bakmada :) Bildiğin paşa paşa çıkmış binmiş özel aracına ve gitmiş.


    Hadi dediğin gibi fenalaşmış olsun, özel ambulans ve özel havalandırması olan sedye ile taşınması gerekiyor.

    Videoda özel araca bindigini göremiyorum videoyu tekrar izleyin yada araca binip gittigi yeri bana özelden atarsanız sevinirim bu konu üzerin den tartışmayalım mesaj bölüünden yazarsanız sevinirim :)

    :gun_bandana: 2022 MART EFSANESİ :hfyeni (29):

  • Olay açığa kavuştu. Kız Fransa'dan Kıbrıs'a Türkiye üzerinden aktarmalı gitmeye kalkıyor. Karantina uygulamasından sonra böyle bir uygulama yok, kalkıyor. Babası sivil havacılık müdürü Kıbrıs'ta torpillerini devreye sokuyor kızını alıp, Kıbrıs'a getirmeye çalışıyor. Tepkiler büyüyünce devlet el atıyor ve tekrar karantinaya alıyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞