🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Açgözlü demeyi doğru bulmuyorum.O Lokantalarla ev geçiren insanlar olduğunu unutmayalım.2 ay boyunca gelir elde edemeyip zor durumda kalanlar var.Ayrıca oralarda çalışan işcilerin de ödenemeyen maaşları var.Sinema,Cafe gibi yerlerin erken açılmasına ben de karşıyım ancak Acgözlü diye genelleme yapılması da doğru değil.

    O kelimeyi AVM yöneticileri için söyledim hocam yanlış anlamayın. Alın teriyle çalışan emekçilere saygım sonsuz ve onlara asla öyle birşey söylemem. Ben de AVM'de çalıştım bir aralar bilirim şartlarını. 2 üst mesaja bakın hala daha dükkanlardan kira almaya çalışıyorlarmış. Ve de o insanların sağlığı bu açgözlü AVM yöneticilerinin umurunda değil. Orada çalışıp ev geçindiren insanlar için de devlet yardımcı olmalı bu zamanda. Devlet bunun için var.

    3 Mal editiert, zuletzt von Onur35 ()

  • O kelimeyi AVM yöneticileri için söyledim hocam yanlış anlamayın. Alın teriyle çalışan emekçilere saygım sonsuz ve onlara asla öyle birşey söylemem. Ben de AVM'de çalıştım bir aralar bilirim şartlarını. 2 üst mesajıma bakın hala daha dükkanlardan kira almaya çalışıyorlarmış. Ve de o insanların sağlığı bu açgözlü AVM yöneticilerinin umurunda değil. Orada çalışıp ev geçindiren insanlar için de devlet yardımcı olmalı bu zamanda. Devlet bunun için var.

    Doğru anladıysam Hemfikiriz o zaman.Iyi günler.

  • Almanya Başbakanı Angela Merkel, koronavirüs salgınıyla uzun bir süre yaşamak zorunda kalınacağı uyarısında bulundu.
    Merkel, Federal Meclis'te yaptığı konuşmada, salgın nedeniyle olağanüstü bir dönem yaşandığını ve bu nedenle tüm ülkenin zorlu bir sınavdan geçtiğini ifade etti.
    Salgın tedbirlerinin insanları zorladığını kabul eden Merkel, "Ancak, salgının son aşamasında yaşamıyoruz, hala başlangıçtayız. Salgınla uzun süre yaşamak zorunda kalacağız" dedi. AA

  • ABD'nin Güney Dakota eyaletinde bulunan ve ülkenin en büyük fabrikalarından biri olan Smithfield'da coronavirüsün kapan çalışanlar üretime devam ediyor.

  • Reuters’a konuşan Vuhanlı Doktorlar, Koronavirüs’ten kurtulduktan sonra testi tekrar pozitif çıkan birçok vaka ile karşılaştıklarını açıkladı.

    Semptom göstermiyorlar ancak test sonuçları pozitif çıkıyor.

    Bazılarında 70 gün sonra dahi tekrar pozitif çıktığı görülmüş.

    Muhtemelen virüs bunlara tekrar bulaşmıyor ancak tekrar aktif hale gelebiliyor.

    Benzer durumlar G.Kore, Japonya ve İtalya’da da görüldü.


    https://www.reuters.com/articl…atients-ins-idUSKCN2240HI

  • Nasıl bir virüs bu 70 gün nedir ya

  • hocam buradaki asıl soru şu ;


    test sonucu tekrar pozitif çıkan hastalar da , tekrar semptomlar görülüyor mu ? Ve hastalık ilerliyor mu ?bulaştırıcı oluyorlar mı?

  • hocam buradaki asıl soru şu ;


    test sonucu tekrar pozitif çıkan hastalar da , tekrar semptomlar görülüyor mu ? Ve hastalık ilerliyor mu ?bulaştırıcı oluyorlar mı?

    Bunu bende merak ediyorum ayrıca iyileşip daha sonradan 2.kez hastalanıp hayatını kaybeden olmuşmu diyede sorularım var bulamadım cevap birtürlü.

  • Kimse kusura bakmayacak, çalışmalarının sonuçlarını elbette göreceğiz, ancak aşıyı bulmaya yönelik elimde doneler varsa bende babalar gibi reklamımı yaparım. Siz sanıyormusunuz avrupadan yada dünyadan bir ülke yada ilaç firması ilacı bulunca sessiz sakin ilacı bulduk diyecek? Hatta her gün bir aşı bulunuyor haberlerine tepkimiz var ama bunlar hep dünyadaki belli ekiplerin yaptığı çalışmaları önceden duyurma isteğinden kaynaklıdır.


    Adam Profesör ünvanına sahip, akademik geçmişi belli. Sanal medya tabi işi başka boyutlara götürüp terbiye sınırlarını aşıyor. Bu bir bilim insanı yaptığı herşeyi kanıtlamak zorunda bunu unutmayın, dolayısıyla eleştireceksek elindeki tüm sonuçları gördükten sonra yapmakta fayda var..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN