🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Tartışmanın anlamı yok bu mesajlar silinir zaten, sadece yöneticilere iş çıkartılıyor şuan

  • Arkadaşlar tartışma uzamasın lütfen hepimiz aynı gemideyiz gemi batarsa topyekün batarız gemi limana gelirse hepimiz feraha kavuşuruz . Önce şu illetten bir kurtulalım Allah ın izni ile.

  • aslinda ana fikir guzel dusunelim guzel olsun..hepimiz icin bu sekilde yasamasi cok zor...1 bucuk aydir boyleyiz..1 sene daha surebilme ihtimalini dusunmek delirtiyor insani..bugun vaka sayisinin dustugune hep beraber sevinebilmemiz lazim arkadaslar.

  • Konuda ki tüm konu dışı mesajlar silinmiştir.Daha önce de söyledim bu konu sizin resmi verilere inanıp inanmadığınızı belirtme konusu değil.Devletin bir sağlık bakanlığı var resmi olarak da bir bakanı var ve her gün de resmi olarak Twitter hesabından verileri açıklıyor.İnanmıyorsan konuya yazmazsın olur biter.İnanıyorsan bunu konudan belirtmek zorunda da değilsin.İnanan da kendine inanmayan da kendine benim üzüntüm bu kadar lafa rağmen hala önlem almada yetersiz insan sayısını dışarıdaki gözlemlerim de çok görmem.O kadar emek veriliyor ama şahsi görüşüm ilden ile değişir insanımız gereken önemi göstermiyor.Umarım en kısa zamanda çok daha iyi duruma geliriz.Bir çok meslek grubu düzelmeyi dükkan açmayı bekliyor.Son kez söylüyorum bu konuyu lütfen tekrar bize kapattırmayın.Bundan sonraki işlemler konudan yasaklama şeklinde olacaktır hatta ilk yasaklamalar an itibariyle yapıldı.Kimseyi engellemek istemiyoruz ama her tartışma belli kişilerden çıkıyor ve aynı kişiler etrafında dönüyor.O sebeple işin köküne kadar ineceğiz.Lütfen inanan yada inanmayan kendisine bıraksın o düşünceyi.Herkes bir şeyler yazmak zorunda değil.Sıkıntılı gördüğünüz mesajı ayrıntısıyla birlikte raporlamanız yeterli.Eğer ters bir durum var ise zaten gereken yapılacaktır.Teşekkürler.

  • Arkadaşlar virusu azaltmak önlemlerin biteceği anlamına gelmesin ne olursunuz bu çıkarımı yapmayın.Önlemlerle bir süre yaşamaya alıştırın kendinizi(sosyal mesafe, maske kullanımı gibi kurallar) İlaç/Aşı çıkmadıça virus birden ortadan kaybolmazsa virusle yaşamaya çalışacağız artık.

  • Valla açıklanan rakamların inandırıcılığına hiç girmiyorum ama 2 hafta önceki rezaletten sonra vakaların artması yerine acayip oranda düşmesi Allah'ın bize özel lütfu sanırım. 2 gün dışında sokağa çıkma yasağı yok, maskelerin çoğu ulaşmadı bana daha kod bile gelmedi. Pazarlar, marketler gayet dolu. Bir de bayram sonrası normal hayata geçiş yapabiliriz deniyor. Bizim işimiz kargo yapmak. İnsanlar evde kalınca iş yükü 4 kat arttı. Allah'a emanet yaşıyoruz işte. Yakalanmayız diye ümit ediyoruz.

  • Antalya'da 40 gündür evde olmasına rağmen Otizm Derneği Başkanı Kadının koronavirüs testi pozitif çıkmış.

    allah aşkına !!!! Temas olmadan bulaşma ihtimali sıfır. İnsanları böyle garip ruh hallerine iten haberin doğruluğu nedir. Velev ki kadın , temas yok desin .mümkün mü ? Böyle bir şey ? Değil tabiki. İnsanlar gölgesinden korkar olmuş .


    tam paranoya yapacak haber tipleri. Mutlaka ve mutlaka temas vardır.