🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İran gibi bir ülkenin Çin'in veya diğer gelişmiş ülkelerin yaptıklarının çeyreğini yapacak durumu yok hastaların hastaneye neredeyse ölmeden hemen önce gelmeleri de durum çok vahim yapmış olabilir İran'da.

  • Komşumuz olan ülkede virüsten insanlar ölüyor ama hala sınır kapısı açık bu ülke niye bu kadar rahat? Sağlık sistemimiz Çin gibi organize olamaz Allah korusun çok kötü şeyler de olabilir ve biz hicbir şey yapmıyoruz.

  • Arkadaşlar, bu virüs aynı domuz gribi gibi abartıliyor. Dikkate almazsan hastaligini normal gripte de boyledir. Akcigerlerin enfeksiyon kapar ve ölüme kadar gider. Bu psikolojik olmuş resmen.

  • Sağlık sektörü; tamamı ile ranta dönüşmüş. Tamamı ile sağlık sektöründe güçlü şirketlerin laboratuvar da yaratıp, saldığını düşünüyorum. Bilmiyorum bu konuda yalnız mıyım ama insan sağlığıyla oynamak kolay ve en büyük rant sağlık sektöründe kafamda deli sorular...

  • 115 ölüm, 411 yeni vaka açıklandı.

    Toplam vefat sayısıda 2234'e ulaştı.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Arkadaşlar, bu virüs aynı domuz gribi gibi abartıliyor. Dikkate almazsan hastaligini normal gripte de boyledir. Akcigerlerin enfeksiyon kapar ve ölüme kadar gider. Bu psikolojik olmuş resmen.

    Rica ediyorum şöyle cahilce postları uyarın. Neyin ne olduğu belli Çin’in neleri göze aldığını, nasıl zarar ettiğini görüyoruz, İranda 3 gün önce virüslü insan yoktu bugün 9 ölü var, daha bugün Güney Kore 2.5 milyonluk nüfuslu bir şehrine karantina uyguladı ve virüs daha sadece 2 aylık. Abartıyorlar mı sence hala dostum?

  • Rica ediyorum şöyle cahilce postları uyarın. Neyin ne olduğu belli Çin’in neleri göze aldığını, nasıl zarar ettiğini görüyoruz, İranda 3 gün önce virüslü insan yoktu bugün 9 ölü var, daha bugün Güney Kore 2.5 milyonluk nüfuslu bir şehrine karantina uyguladı ve virüs daha sadece 2 aylık. Abartıyorlar mı sence hala dostum?

    Evet abartılıyor, bu hastalık normal virüs gibi bu virüsde, gripsin ve gribin gecsede kendinize dikkat etmediginizde öksürük olarak başlar akcigeriniz enfeksiyon kapar ve ölürsünüz. Bu virüs fazlaca oldugu icin psikolojik olarak çok kötü hastalik diyolar. Bu işin psikolojik tarafini atlatamazsan sıkıntı olur işte. Canan KARATAY zaten söylüyo , kadın prof. Bilmedigi şey yok. Simdi ona da yalanci dersiniz zaten. Dünyada bisey olduya simdi bunun caresi yoknus gibi algi yaratmayi artik herkes biraksin. Siz birakin corona yi , Ebola virüsü daha tehlikeli bir hastalik . Daha öldürücü.

  • Profesör ise her dediği doğru ise siz Prof olup depremler çocuk evlilikleri suç kapsamına alındı diye oluyor diyen YTÜ profesörü Bedri Gencer ile aynı fikirde misiniz merak ettim?

  • bu virüste cok tehlikeli ama unutmayalımkı dunyada her yıl ortalama 550 bin kısı gripten dolayı vefat eder zaten.bu iste umarım amerikanın bir oyunu yoktur..amerıka bu.her seyi beklerim ben.

    Einmal editiert, zuletzt von divane ()