🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Danimarka , Portekiz, Çekya , Kanada, Japonya ve en ilginci de Yunanistan rakamları bastırmayı başarmış görünüyorlar

    Bu başarının Sebeplerini merak ediyorum

    Hindistan da artışın geometrik olmadığı bir yer halen, başta en çok korktuğum ülkeydi.

    Rusya’da her ne kadar Diktatörlük derecesinde baskıyla yönetilse de rakamların düşük kalmasını Rusların disiplinli oluşuna ve canlarına değer vermelerine bağlıyorum.

    Suudi Arabistan , Irak , Mısır , BAE, Katar ve İran ne derse desin inanmıyorum onlara.

    Bu felakette Çin , İran , İngiltere ve İtalya yönetimlerini asla unutmayacağım

  • FENERBAHÇE'DEN ÜZÜCÜ HABER:

    Yıldız oyuncuları Jan Vesely, Kostas Soloukas ve Ahmet Düvelioğlu ile Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda’nın korona virüs testi pozitif çıktı. Öte yandan Cenk Renda’nın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.


    Geçmiş olsun. TBF'nin yatacak yeri yok. Sosyal medyada hep birlikte dedik erteleyin. Seyircisiz çözüm değil yakın temas var. Yurt dışı seyahati oluyor dinleyen yok. Birinin canına bir şey olursa kim verecek hesabını? Belki de bir daha bu sporu yapamayacaklar. Yazık ki yazık. Yalaka adamları başa getirirsen olacağı bu. Hidayet Türkoğlu sana nefretim çok büyük. Dua et hiçbirine bir şey olmasın. Yatacak yerin yok senin sözde özerk kurum.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • ben virüsün yayılmasında bakanlığın da hataları olduğunu düşunüyorum özellikle Umre'den gelenler konusunda..Avrupa ve Çin'den çok onlar yaydı ülkeye maalesef.

    Neye göre kime göre mesnediniz veya deliliniz varmı bu sonuçla ile ilgili yoksa sadece zanna veya hisse dayalı bir görüşünüzmü?


    Ben size delilleriyle yazayım;


    DSÖ=''avrupa salgının merkezi'' dediği halde,


    Bakanlıga göre=pandeminin merkezi ilan edilmiş avrupadan gelen 370 bin kişi olmuş maalesef bunların sadece 10 bini karantinada diğerleri dısarda geziyor.umreden gelen 21 bin kişi bunların 14 bini karantina altında.


    Yine bakanın acıklamalarına göre ilk 47 vakanın tamamının avrupa abd temaslıdır sadece 3 ü umredendir dediği halde.İrandan binlerce insanın giriş yaptıgını bildiğimiz halde.Israrla avrupa iran ve hatta çinden bile cok yayan sadece umreci tayfası diye burada algı yapmanın manası nedir ?


    Şimdi buna göre hangisi daha cok risk arz ediyor sizce? bakanlığı eleştireceksek avrupa abd gelişlerden gec kalındığından dolayı eleştirmeniz daha dogru degilmi?


    Ya burada algı peşindesiniz yada farkında olmadan canınız böyle olsun istediği için zan yapıyorsunuz.


    O zaman zanna veya fikre dayalı yazacaksak bende diyorum ki yayılımın tamamı bana göre pislik Avrupadan ülkemize gelmiştir.


    sizlere iyi forumlar.

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • Sedat Yanlış bir yazı yazmışsınız. Arkadaş gayet doğru demiş. Bizi bitiren umre kafilesi oldu. İlk 10 bin kişi karantiya alınmadı. Hepsi ülkede tur attı. 14 bin karantiya hemen alınmadı. Sosyal medyada millet isyan etmese karantinaya bile alınmayacaklardı. Ölenlerde açıklanmamasına rağmen yaş durumuna bakarsak büyük ihtimalle umre kafile. Niye durduk yere burada algı yapılsın yada canlarına göre yazsınlar? Umre konusunda büyük hata yapıldı. İster kabul edin,ister kabul etmeyin. Yanlışa doğru demenin anlamı yok. İlk 47 vaka üzerinden konuşmak doğru değil. 14 Gün kuluçka süresi vardı. Çoğu geç karantiya alındı etrafa,akrabalarına yaydılar. Umre kafilesinin etkisi hemen 1 günde çıkacak bir şey değildi. 670 vakanın yarısından fazlası umre kafilesidir. Keşke bakanlık açıklasa da görse herkes.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • İran Doğuya,Avrupalılar Batıya Yaydılar Virüsü.Özelliklede İrandan Gelenlerden Çok Şüpheliyim.Kaçak Girişlerde oldu.İnsanlar Grip Sanıyorlardı Belki de Kendini,Hafif Semptomlarla Yayaybilirler.Doğudaki Vatandaşlarımızın Çoğu Bilinçsiz Hemde.Yüksekovadan Bir Görüntü Gördüm.Tıklım Tıklımdı.Bulursam Atarım!!!

  • Hocam portekiz, çekya ve Yunanistan fazla test yapmıyor olabilir daha özellikle Yunanistan

  • Tüm dünyada 286 bin civarında vaka ve 12 bin civarında ölü var. Türkiye' de dahil açıklanan sayılar (vakalar) buz dağının görünen kısmı sadece maalesef. Bu yüzden gerçekleri sayılara bağlamak kendimizi kandırmaktan başka birşey olmaz. Tedbirlerimizi buna göre almamız lazım.

    Einmal editiert, zuletzt von recep. ()