İç Anadolu Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
Kış tahminimiz yayında ! Youtube'da beğenip, yorum yapmayı lütfen unutmayın :)
İzlemek için buraya tıklayın...
-
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Bei Facebook anmelden | FacebookMelde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.m.facebook.com
-
Sivas, Elazığ ve Bingöl Çevrelerinde Yerel Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Bugün (15.10.2023 Pazar) Sivas, Elazığ, ve Bingöl çevrelerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
15.10.2023 10.00-15.10.2023 18.00
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
karamana bu kis 1 metre arasi kar yagacak
-
Sarıcakaya bildiğimiz gibi devam
22 Ekimde ve saat 16:30'da. Öncesinde bakmadım. Allah bilir kaça çıktı
ANLIK DURUM (22 Ekim - 16.30)
34,5
Çok Bulutlu
-
Çok kötü bir sonbahar geçiriyoruz, yağış olmadığı gibi sıcaklıkta yüksek.
-
-
-
kilanli hocam bu kış için evet daha erken ama ön bi tahmininiz veya beklentiniz var mı
Aslinda yavas yavas zamani geliyor tahminlerin. bu kış akdeniz agirlikli ama cok sert olmayan bir kis beklentim var. Cok sert ne demek 2012 mesela. Benim beklentim ise 2010tarzi bir kış veya 2009 tarzi bir kış.
-
Kar geliyor kar
Hafta ortasından itibaren şiddetli yağmurlar ve soğuk havanın inmesiyle yağışlar yoğun kara çevirecek. Şimdiden hayırlı olsun.
-
Kar geliyor kar
Hafta ortasından itibaren şiddetli yağmurlar ve soğuk havanın inmesiyle yağışlar yoğun kara çevirecek. Şimdiden hayırlı olsun.
Ağzından bal damlıyor üstadım, ama biraz erken sevinmeye. Şuan için iç anadolunun doğusu iyi gibi ama hayırlısı. Dediğim gibi biraz erken sanki.
-
Ağzından bal damlıyor üstadım, ama biraz erken sevinmeye. Şuan için iç anadolunun doğusu iyi gibi ama hayırlısı. Dediğim gibi biraz erken sanki.
Evet dağlara güzel kar yapacak ama 20 sinden sonra balkanlardan soğuk dalga geliyor yağışları 1200 m üzeri kara çevirecek gibi .
-
-
merkez de beklentim zayif ilerleyen günlerde 850 hpa ortalamasi artacaktir fakat bazi yuksek sehir merkezlerinde kar gorulme ihtimali şuan icin var. Sistem once lodoslu olacagi icin ilk sistemde kar a donme ihtimali zayif olacak
-
-
Çankırı da bugün hava açıktı ama baya soğuktu kış kendini göstermeye başladı iliklerime kadar hissettim soğuğu.
-
kilanli hocam bölgemiz adına yağışlar nerelerde kuvvetli olacak Kısa bir tahmin alsak il il
Bolge geneli iyi ama lodos olacak buda yagisin kar a dönmesini geciktirecek. En sanssiz sehirler karamandan sivasa kadar olan hat. Ama bu demek degil ki bu yerler yagis almayacak. Bu yerler lodosun en fazla dezavantaj yapacağı yerler. Bu siatem siklonik bir sistem oldugu icin sistem icinde sistemler olacaktır buda mevkisel yağışlari kuvvetli hâle getircek.
-
GFS Eskişehir diyagram %94'e çıkmış bu ne anlama geliyor ve GFS Eskişehir diyagramı için kaç metreyi esas alıyor bilen varsa yorumlayabilir mi acaba ?