İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • eskısı kadar takip kalmadı zaten.millet bıktı ve yoruldu.dogu ıcın çok çok iyi bir kıs gectı ve gecıyor.tabıkı kıs bıtmedı.neden bıtsın hem ama yanı elımızde tutarlı hıc bır emara yok kıyılar ıcın onumuzdekı donemde.yapacak bır seyımız yok.

  • Bence fazla diretmenin anlamı yok.Biz baharla beraber sağlam orajların peşine düşelim.

    Katılıyorum.1 olmadı 2.de olur dedik 2 de olmadı belki bu sene dedik bu senede tırt.İstanbul resmen anti-kar şehrine dönüşmüş durumda.Bundan sonra kar kovalamak yerine oraj kovalarım daha aksiyonlu.8ohava-yagmusrs323

  • yok o kadarda degıl.istanbula kar yagdımı baska hıc bır yerede kolay kolay benzemez.1 gecede yarım metere kar alabılen bır sehır.fırtınasıyla tıpisiyle ayrı bır heyecan.evet ben ıst de yasamıyorum ama yıllarım orda gectı.ayrıca evım dırekt ıstanbul manzaralı:) 1 saatlık yol.zaten eskı ılcesıdır yalova.bu yuzden ıstanbulu takıp ederım hep.bu kıs bıldıgım tek sey,gecen yaz yasadıgım heyecanı ozledıgımdır.bol bol oraj alıp mest olmustum.kıs mevsımındede aldık cok yagmur ama kısın yagan yagmur hıc heyecanlandırmaz benı.zaten her mevsım yagmur olur ama kar kış mevsımınde.uzun vadelı tahmın yapılacak atmosfer maalesef yok artık..

    Einmal editiert, zuletzt von divane ()

  • Yıl 1987. 4 Mart 1987 beşıktaş dinamo kiev maçı var. Liseye gidiyorum. Macı izlemek için plan yaptık okuldan kaçacağız. Akşam hava durumu istanbul için 18 derece demişti hıc unutmam. Kayisdaginda tek katlı catili bir evimiz vardı. Sabah kalktim inanılmaz rüzgarla birlikte tipi şeklinde kar yağıyordu. Okul tatil Macta iptal oldu Günlerce yağdı. Bahçe duvarları görünmez oldu. Kayisdaginda 2 metre civari kar vardi. Camlarda buz çiçekleri oluştu. Gece -13 ler yaşandı. Efsanenin başladığı tarih 4 mart. Istanbulda kış mart sonuna kadar bitmez.

  • Azlağ diye yola çıktık gene - 8 - 12 kovalama derdine düştük

    Az şanslı olsaydınız sizde geçen hafta Karadeniz ile birlikte -15 alırdınız :) Sadece 1 hatfa önce ülke topraklarına 850hpa'da -15 500hpa'da -42 girdi.Çok şükür biz Azlağ'da gömüldük.Ay sonunda şansınız varsa sizede gelir.

  • ben artik tamamen sans isi olarak bakiyorum.. sansin varsa sistemleri dibine kadar yasiyor hala bu topraklar.gecen hafta karadenizi gorduk iste.300 400 km daha batili gelme durumu olsaydi benzer goruntuleri cogu yerde gorecektik.sans iste.mesela dek dek diyoruz ama o da sans isi..

  • Bu kar sendromu bende kafa yaptı. Bindim arabaya kartepeye gidiyorum şimdi... Bir kaç doz alayım bu gün, biraz kar çiğneyim kendime geleyim... :S

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk