İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Göbek at diyenmi var sana ayrıca diğer bölgedeki arkadaşlar senin yerine bol bol göbek attı zaten. Sonuça sistem ülkemize indimi inmedimi ondan haber ver İstanbula gelmediyse bodoslama biz ne yapalım ben 5-8cm gördüm bendede hayal kırıklığı var ama birşey diyormuyum ? Ya batıya gelecekti sistem yada doğuya. Doğu tarafına indi ama sonuçda kuvvetli soğuk geldi uzun aradan sonra sonuç odaklı konuşmak lazım.

    ee o zaman neyi savunuyon insanların zaten psikolojisi bozulmuş, hayal kırıklığı olması dile getirmesi normal değil mi. sen yine 5-8 cm görmüşsün şanslısın.

  • ülkemize gelen sistem istanbulu etkilemiyorsa çoğu yer efsaneyi yaşarken biz seyrediyorsak nasıl davranmak gerek, göbek mi atalım ülkemize geldi diye?

    Göbek atmayında ülkeye sistem inmemiş gibi davranmanıza gerek yok. İstanbul'a ve batıya inmedi sadece. Yapacak birşeyde yok. Önümüzdeki maçlara bakıcaz. O zaman 6 Ocak 2017'de Karadeniz'i etkilemedi, o sistemi de adamdan saymayalım.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • ee o zaman neyi savunuyon insanların zaten psikolojisi bozulmuş, hayal kırıklığı olması dile getirmesi normal değil mi. sen yine 5-8 cm görmüşsün şanslısın.

    Dostum ben gerçekleri konuşurum savunduğum birşey yok ama senin o kafadan kurtulman lazım. Hayal kırıklığı bölgem adına oldu diyorsan eyvallah ama sağlam sistem ülkemize inmediye konu gelirse ozaman ben devreye girer düzeltmek zorunda kalırım ülkemiz İstanbuldan ibaret değil çünkü illaki biyerlere birşeyler gider ve tüm ülke faydalanamaz bu sistemdede bu oldu ne yapalım yani. Ayrıca İstanbulda'da benim gördüğüm 5cmi görenler oldu buraya resimler paylaşıldı neyin kafası bu. Sanki sen hiç göremedinde ben 30cm kar gördüm.

  • Dostum ben gerçekleri konuşurum savunduğum birşey yok ama senin o kafadan kurtulman lazım. Hayal kırıklığı bölgem adına oldu diyorsan eyvallah ama sağlam sistem ülkemize inmediye konu gelirse ozaman ben devreye girer düzeltmek zorunda kalırım ülkemiz İstanbuldan ibaret değil çünkü illaki biyerlere birşeyler gider ve tüm ülke faydalanamaz bu sistemdede bu oldu ne yapalım yani. Ayrıca İstanbulda'da benim gördüğüm 5cmi görenler oldu buraya resimler paylaşıldı neyin kafası bu. Sanki sen hiç göremedinde ben 30cm kar gördüm.

    bölgem adına oldu evet zaten karadenize vs bi yere bir şey dediğim yok adamlar efsaneyi yaşadı ama senin yorumunda ülkemize geldi diyede sevinecek değiliz onu belirtmek istedim neyse sağlık olsun

  • dışarda güneşi ve güzel havayı görüp denize gitmeyi düşünen arkadaşlar 8)

    Istanbul havası adamı çarpar aman dikkat :!:

    Milyon dolarlık bilgisayarlar bu donemde 24 saati sonrasını bile düzgün çözemezken, bu atmosfer bin takla atar, 87 kişi gibi yarın 14 derece gunesli derler , sabah kalkarsın belki kar firtinasi8)

    Henüz kış bitmedi uzays3271653126

  • ntv haberi açıyorum van kara gömülmüş trt sporu açıyorum sivas kara gömülmüş diyarbakırdan arkadaş arıyor ona keza istanbula bakıyorum güneş parlıyor ama benim içim kararıyor ol deyince olduran yüce yarabbim kışın geri kalan kısmında azda olsa şu nimetten bizide faydalandır

  • daha şubattayız be arkadaş kışı hemen bitirdiniz nisanda mayısda lapa lapa kar yağdığını bilirim.

    Е́сли у вас есть вре́мя, что́бы ныть и жа́ловаться, зна́чит его́ доста́точно, что́бы всё измени́ть.

  • Şakamısın hocam. İstanbul başlığındasın

    Farkındayım her halde ?

    Е́сли у вас есть вре́мя, что́бы ныть и жа́ловаться, зна́чит его́ доста́точно, что́бы всё измени́ть.

  • Benim baktığım ENS 27 Şubat itibariyle Türkiye'yi sıcak tarafta bırakmış.Multimodel tam tersi gerçi ama zaman daralıyor.Ben işimi yaz tutuyorum kış çıkarsa bahtıma..

  • Mayıs değil de Nisan doğrudur...

    archivesnh-1997-4-10-0-1.png

    Nisanda yağdığı doğrudur fakat mayıs'da yağdığı'da söylenmekte

    Е́сли у вас есть вре́мя, что́бы ныть и жа́ловаться, зна́чит его́ доста́точно, что́бы всё измени́ть.

  • 22 24 sistemi yavaş yavaş oturuyor diyagramda. Ama şimdiden sancılı bir süreç bizi bekliyor. :):)

    23-24den bi cacık olmaz pek birşey beklemeyin derim. Daha sonrası yani 25-Mayıs ilk hafta arası olursa sağlam bir atak olabilir oda bi ihtimal. Kısacası yaklaşık 5-6 gün daha model bakmasak iyi olur kendi ruh sağlığımız açısından.

  • Şakamısın hocam. İstanbul başlığındasın

    Genç arkadaşlar bilmeyebilir ancak Mayıs başında İstanbul ' a kar yağdığına şahit oldum.

    Eski evimizin bahçesinde bulunan kiraz ağacından kar kürüyerek kiraz kopardığımı bilirim.

    Bunlar bazı arkadaşlara absürt gelebilir ancak tamamen yaşanmış gerçeklerdir.

    Dolayısı ile İstanbul her iklimi içerisinde barındırabilen Kuzeyden ani gelebilecek Jet akımlarına da açık konumdadır.

    Sonuç olarak İstanbul sürprizleri sever , bu sene veya başka sene ancak mutlaka güzel sürprizler göreceğiz.