İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Gencler bilmez, biz Ali Esin hocanin hava durumu sunumuyla tanistik meteorolojiyle. Allah rahmet eylesin. Cocuklugumda cok severdim kendisini. Balkanlardan gelen diye basladimi hava durumu sunmaya Alllaahh derdim. Vay be ne gunledi...

  • Bünyamin sürmeli yoktan yere kar yağar öyle olur böyle efsane olur demiyor. adam temkinli konuşuyor yağış alsak yine yeter artık kar falan için kartepeye gitmek lazım.

    onun adı, yoktan yere değil bulunduğu konum itibariyle temkinli davranmak oluyor. Kim o yoktan yere kar yağar efsane olur diyenler?

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bünyamin hoca meteorologların içinde bana göre en bilinen en mantıklı tahmin yapan kişidir. Sadece o değil, Bünyamin hocanın bizlere saygısı aşırı fazla. Bazı ismini vermek istemediğim meteorologlar tuhaf triplere girip bizleri aşağılayıcı ve iğneleyici yorumlar yapıyorlar. Bunların içinde Bünyamin hoca ve Gökhan hoca candır. Bu kadar temkinli olmasının sebebi TÜM TÜRKİYE'Ye atıfta bulunması. O da biliyordur AZLAĞ'ın geleceğini ama bunu izleyenlere nasıl anlatsın...

  • Ekranlarda açıklama yapan uzmanlar olabildiğince kesin veriler ışığında tahmin açıklamak zorundalar temkinli olmaları da bu yüzden.

    Sonuçta çiftçisi,yola çıkacak olanı,yaylaya gidecek olanı 7 70 e herkes onları dinleyip planlarını belirliyor.

    Burada tahmin yapan tecrübeli yazarlarımız dahil hepimiz ufacık bir kar ihtimalinin bile peşinde koşup sevinebiliyoruz.

    Bir nevi adrenalin tutkusu bizimkisi..

    Kar sevdası..

    Onlarla burayı karşılaştırmak elmayla armutu mukayese etmek gibi birşey..

  • O değil de zaman mı geçmiyor yoksa sistem tarihleri mi hep uzuyor çözemedim. Kaç gün geçti hâlâ en erken 10 gün sonra ışık gözüküyor. Bu modeller bizi mi koparıyor anlamadım ki.

    Einmal editiert, zuletzt von ldr1907 ()

  • Bünyamin hoca 25-26 ocağa açık kapı bıraktı ayrıca silip atmadı bence mantıklı da konuşuyor bu kış da Kasım dışında tutarlı gidiyor ben küçüklüğümde Bünyamin hoca ve Gökhan aburla büyüdük ama Gökhan hocayı ayrı bir severim o ntv bültenlerini özellikle hep bizi soğuk ve bol karlı gösterirdi valla

  • Aradığımız Azlağ ise ayın son haftası içinde birşeyler bekliyoruz demek, bu da şu an için +10 günden fazlası demek, bu da hala uzun vade demek, bu da her güncelleme çok şeyler değişir demek :)