Yapmayın o gördüğünüz -8 ler gelene kadar kuş olur.mevsim normallerin de zaten var olan sistmeler.kıyılar için kar çok zor.
Biz takip ediyoruz Yusuf Bey bir sakıncası yoksa!
Yapmayın o gördüğünüz -8 ler gelene kadar kuş olur.mevsim normallerin de zaten var olan sistmeler.kıyılar için kar çok zor.
Yeni meteorologomuz gelmiş hoş gelmiş, dünyayı da döndürebiliyor musun?
Yeni meteorologomuz gelmiş hoş gelmiş, dünyayı da döndürebiliyor musun?
Tersten bile döndürebiliyor
sonuna kadar hocam !
Şuan 850 de neredeyse -8 var ve kuş olan bir soğuma yok. İl geneli neredeyse 5 derece altında seyrediyor şuan. Yağış olsa graupel-kar geçişi olacak. Ayrıca mayıs-haziranda değiliz 16 MART tarihindeyiz.
Modeller güncellendikten sonra degerli hocalarımdan zamanları oldukca iki kelime dahi olsa yorumlamalarını istiyorum.
Modeller güncellendikten sonra degerli hocalarımdan zamanları oldukca iki kelime dahi olsa yorumlamalarını istiyorum.
Bu sitenin yönetenlerinden bir iki kelime gidişat ile ilgili yorum bekliyoruz yoksa @ Yusuf gibilerle uğraşıp dururuz
Yine bir günün sonuna geldik. Bu kış her günün sonunda inşallah bir günde bir sistemin sonuna gelmeyi hayal ettik hep birlikte.
Ama işte nasip, yapacak birşey yok. Olmuyunca olmuyor.
Önümüze bakmaya devam. İnşallah bir gün onu yakalayacağız...
Yine bir gün sonu. Güneş bize sabaha kadar elveda demeye hazırlanıyor.... Aynı her gün olduğu gibi.
Hocam rüzgar yönü uygun fakat hava kuru.Ancak akşama doğru şartlar bir tık daha iyi olacağı için sığ ve hafif dek üretimi olabilir.
Yorumumu özür dileyerek revize ediyorum:nemlilik oranı yetersiz olduğu için muhtemelen dek oluşumu olmaz.En fazla çok sığ oluşum olabilir.
@4 Şubat @6 OCAK 2017 Üstadlar 2 Hafta Önce Dalga Geçenler Bu Saaten Sonra " Ülkeye Kar Giremez Hayal Görmeyin" Diyenler Bu Günlerde Aktif Bakıyorum. Forumda 4 Kişi Kalıp Takip Ettiğimizde Boşuna Post Diyenlerde Buradadır Herhalde.
Burdan Onlarada Selam Olsun.
24 Sonrası En Azından Havada Olsada Kar Görüceğiz Biliyosunuz Ki Her An Herşey Değişebiliyor. Kaç Senedir Takip Edenler Bilmiyor Daha 1 1.5 Senedir Takip Ediyorum İnşallah Daim Olur Diyecek Birşey Yok Takip'e "Sinerjiye" Devam...
gfs sistemi gene avrupaya göndermiş karı bırak yağış bile yok değişir gene orası ayrı tabi şuanlık durum bu.
Terbiye sınırlarını zorlamayın böyle sistemler hep olur martta.bugünkü gibi yaşım 40 gayette tecrübeliyim model çözme ve okuma konusunda.mart 25 çok zor tarih.
yusuf abi çoğumuzdan büyük biri saygı çerçevesi içinde yorumları yapalım alay etmek dalga geçmek hiç yakışmadı.
Yine hareket yok.Kaldık %95 ile başbaşa.
Nisan ayında İstanbulun kar görme ihtimali %51...
Hala o ihtimalin takibindeyim...