Ikinci sistem size gore gelir mi peki ? Ukmo tarzi,tahmini olarak?
Aksama netlesir.
Ikinci sistem size gore gelir mi peki ? Ukmo tarzi,tahmini olarak?
Aksama netlesir.
Vallaha ben Avrupa yakasında oturan birisi olarak ilk siklonlu sistemi kovalıyorum. Zaten ikinci sistemde bu tarafa çok fazla ekmek çıkmıyordu. O yüzden bozması pek bişey farketmiyor. Anadolu yakasında oturan forumdaşlar sıkıntı etsin
Hocam ben siklona pek güvenemiyorum ikinci sistem sıcaklık sıkıntısı olmadığı için önemli
Emcwf şuanda çok önemli takip edelim...
bu görüntüye mgm kar ikonlarını döşer herhal
İlk sistemi gfs gördü getirdi diğerleri izledi simdi kısa vadede 2. Salınım Ukmo ve ecm gem radarinda. 144 çok iyi geldi birde bı ab patladimi tamamdır
varsin ilk sistem -8 iyle kalsin ama ikincin sistem dek sov yapsin. Ecm -12 ve -13 leri getirdi. Aksam onemliymis @Efsane-Semih'e gore,bekleyelim
Ecmwf,UKMO ve Gem 2. salınımı çok iyi veriyor
Gfs de İzlanda baskısı yüzünden azor güç kaybedip nefesini tüketti . Ecm yok öyle bişey hemen diyor.
varsin ilk sistem -8 iyle kalsin ama ikincin sistem dek sov yapsin. Ecm -12 ve -13 leri getirdi. Aksam onemliymis @Efsane-Semih'e gore,bekleyelim
-8'de kar rakımı baya iner ama kıyılar sıkıntı olur gfs gibi gelmesi daha iyi ilk salınımın
ilk salinimda gem deki soğu alsaydık abooowww derdik😂
9 Şubat kuru soğuk verdi Eco...
Bu sistem geçen sene gelen ocak başı sisteminin kazığını atmaz umarım
Dedin ve gölü maalesef yedik daha simdidedn kivtmaya başladı dansöz modellerimiz
sonuç olarak mgm ikonları değiştirir mi
-8'de kar rakımı baya iner ama kıyılar sıkıntı olur gfs gibi gelmesi daha iyi ilk salınımın
Oyle zaten de,iki sistem de birden iyi gelir mi hatta ikincisi gelir mi soru isareti...
Gfsnin kar haritasının daha iyi olması kadar saçmaydı hayat halbuki